1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stýblo držel Městec ve vedení pocelý zápas, jenže v poslední minutě přišlo vyrovnání, které Chroustovicím vystřelil Dvořák


Branky


7

Chroustovice zbírají body jak se jen dá. Jejich forma je 2-1-1 a obsazují sedmé místo tabulky. Střelecky ani v zadních řadách problém nemají. To Heřmanův Městec má problém hlavně vepředu, protože má ze čtyř zápasu vstřelené dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Stýblo, mladíček Štěňha poslal Městec do vedení

V tomto utkání se mohli prosadit mladí hráči, poněvadž oba týmy mají velikou absenci. Utkání začalo výsledkově lépe pro domácí. Chroustovice držely míč na svých kopačkách valnou většinu úvodu utkání. V 8. minutě se však dopustily ztráty a míče se zmocnil Štěňha. Mladý záložník prokázal při přehození gólmaná Pospíšila cit a dobrou techniku, 1:0. Zaskočené Chroustovice však neskrývaly touhu odvést si body a také podle toho vypadala jejich hra. Městci dovolili maximálně pár standartních situací z velké dálky, které po většinu času cílily na aktivního Linharta. Nic z toho však nebylo a naopak Chroustovice už zvedaly ruce nad hlavy, jenže bez výsledku. Nejprve se sám v malém vápně dostal k zakončení Pekárek. První rána byla zblokována, avšak odraz mu dal šanci na reparát. Domácí brankář Stýblo vytáhl krásný zákrok a udržel svoji neprůstřelnost. O Stýbla se domácí opírali celé utkání. Jeho hra nohou, přehled a zákroky byly klíčovým faktorem jejich hry. Do druhé velké šance se dostala posila Chroustovic Petrlík, který se uvolnil dlouhým sprintem až na zadní tyč. Přesně do tohoto místa směřoval střílený centr, jenže krajní bek rozvlnil síť pouze z boku. Poločasový výsledek 1:0.

Neskutečný závěr utkání, který v deseti lidech Chroustovice zvládly a vyrovnaly

Druhý poločas se více kouskoval a neplynulost hry znemožňovala dostat se Chroustovicím do tempa. Tato pasáž přinesla několik žlutých karet a vyhrocených okamžiků, zejména starší a zkušenější hráči měli problém kontrolovat své emoce a slovní výroky. První z bodů zvratu přišel v 69. minutě, kdy se odražený míč odrazil od ruky domácího obránce, a to v pokutovém území. Měla následovat penalta, kterou později uznali i hráči z domácích řad. Hlavní rozhodčí však nechal hru plynout dál. Tento verdikt rozohnil horkokrevného Petrlíka, který nekompromisní kosou poslal prchajícího protihráče k zemi. Jeho čin znamenal žlutou kartu, a jelikož se jednalo o druhou, tak musel hřiště předčasně opustit. Ani v deseti hosty neopustila touha odvést si minimálně bod, jenže svatyně Stýbla se zdála být nedobytnou tvrzí. V 89. minutě se do vápna dostal vysunutý hostující Rejman. Ten si pokryl tělem míč. Ve snaze obránců míč z nebezpečného prostoru odkopnout došlo k podkopnutí útočícího hráče. I nyní zůstala píšťalka hlavního rozhodčího němá. Protesty hráčů, lavičky i diváků nic nezměnily. Už se zdálo, že Heřmanův Městec okusí první výhru v sezóně, ale to se spletl. V poslední možný okamžik utkání šly Chroustovice All in One a vyšlo to. První pokus opět vytáhl fantastický Stýblo, ale míč se odrazil k mladému Dvořákovi, a ten prokázal svoji střeleckou chuť posledních zápasů a vyrovnal skóre na konečných 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Zápas z naší strany téměř bezzubí. Bránili jsme jak jsme mohli, ale celý zápas se to vydržet nedá. Nemáme natrénováno, a to se prostě ukáže. Díky gólmanovi jsme nedostali nakládačku.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Dostali jsme brzký gól, ale měli jsme spoustu času a šancí, abychom utkání otočili. Bohužel gólman domácí podržel. Takže jsme rádi, že jsme dokázali po půlhodinové hře v oslabení urvat aspoň bod.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
R. Stýblo [-] - T. Linhart [-] (65. L. Malínský [-] ) , T. Dostál [-] , V. Kápička [-] , J. Štěňha [-] , M. Prokůpek [-] (46. R. Kučera [-] ) , L. Nekvapil [-] , J. Bareš [-] (65. O. Hovorka [-] ) , T. Vojtěch [-] , D. Vrátil [-] , J. Čížek [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - T. Daněk [-] , M. Dvořák [-] , T. Vondráček [-] (46. F. Šotola [-] ) , J. Koreček [-] , J. Dvořák [-] , J. Pekárek [-] (68. M. Pavlíček [-] ) , J. Besperát [-] (68. T. Tégl [-] ) , J. Rejman [-] , D. Šotola [-] , J. Pertlík [-]

ŽK: 59. J. Čížek , 88. J. Štěňha - 59. J. Pertlík , 84. T. Daněk , 88. J. Dvořák . ČK: 84. J. Pertlík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kostka Martin - ŠEPS Martin, HORKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Dneska už musí Heřmanův Městec získat body, jinak na tom budou hodně špatně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů