Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Během dvaceti minut bylo o vítězi rozhodnuto, Dalecký sebral domácím čisté konto krásnou střelou z přímého kopu


Branky


6

Křižanovice momentálně obsazují osmou pozici. Po málo gólových zápasech přišel konečně gólový, a to když se Křižanovice trefily rovnou čtyřikrát. Přístí utkání zajíždí za nováčkem do Bítovan. To Horní Bradlo je stále na posledním místě s nula body. Nevypadá to s nimi vůbec dobře a možná ani za týden nezískají body, poněvadž přivítají rozjetou Chrast.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychlé góly dostaly Křižanovice do vedení

Na první gól zápasu se nemuselo dlouho čekat. Již ve 2. minutě rozehrál Faltys rohový kop, na který si nejvýše naskočil Musil a hlavičkou trefil brankovou konstrukci. Míč se štěstím pro domácí dostal k Jeníčkovi, jenž už neměl problém ho dostat do sítě, 1:0. Za nedlouho to mohlo být o dvě branky, když Honzíček dobře zatáhl míč a přihrávkou pod sebe vyzval Ondřeje Pilaře, jenže jeho střela pouze lízla brankovou konstrukci. V 16. minutě se ale skóre měnilo. Prokop dlouhou přihrávkou rozběhnul Ondřeje Pilaře, který míč posunul na Faltyse, jenž nechal proběhnout dva obránce a pod padajícím hostujícím brankářem zakončil přesně, 2:0. O tři minuty později bylo rozhodnuto. Další rohový kop Faltyse prodloužil Prokop na Kulhavého, a ten volejem z první parádně zavěsil, 3:0. Hosté prakticky v prvním poločase nebezpeční nebyli a domácí měli několik náznaků, ale další branku nepřidali.

Remízový druhý poločas vzešel lépe pro domácí

Druhý poločas začali hosté o něco aktivněji, ale v 53. minutě byli potrestáni. Ondřej Pilař na půlce hřiště přihrávkou za obranu hledal Faltyse, jenže k míči se se štěstím dostal Stryka, který uplatnil důraz a do prázdné brány zvýšil na 4:0. Hosté vzápětí zahrozili pokusem z hranice vápna, ale Matějka byl proti, a tak hrozili opět domácí. Dvakrát se do zakončení dostal Ondřej Pilař po přihrávkách Prokopa, ale svoje střelecké trápení neprolomil, a tak se skóre neměnilo. Další příležitost měl po krásném pasu Kulhavého Faltys, ale i tentokrát se vyznamenal hostující brankář Vykoukal a za svá záda míč nepustil. Osmělili se i hosté. Z přímého kopu tvrdě pálil Semerád, ale na Matějku si nepřišel. Stejně tak jako o chvíli později Brajila. Hosté se ale nakonec dočkali. Z přímého kopu se krásně trefil Dalecký a překazil tak domácím čisté konto



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Po celé utkání jsme měli míč více na svých kopačkách a vypracovali si hodně náznaků a hodně šancí, ale od většího debaklu uchránil hosty jejich brankář. Hosté se dostali do šancí převázně ze standartních situací a za rozhodnutého stavu. Zasloužené vítězství.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Utkání pro nás nezačalo dobře. Domácí na nás vlétly a dostali jsme se pod velký tlak, který vyústil v hodně brzkou branku. Do 20. minuty to bylo 3:0 a nevypadalo to s námi vůbec růžově. Poté se ale hra relativně vyrovnala a do kabin se šlo za stavu 3:0. Druhý poločas byl asi náš nejlepší poločas v letošním ročníku. Od něj se musíme odpíchnout. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Štěpán [-] , J. Musil [-] , P. Kulhavý [-] - J. Faltys [-] , P. Jeníček [-] , D. Prokop [-] , M. Novák [-] - J. Janeček [-] (65. T. Rejl [-] ) , O. Pilař [-] (86. D. Straka [-] ) - Š. Honzíček [-] (37. T. Stryka [-] )

Horní Bradlo
P. Vykoukal [-] - M. Nepovím [-] (65. R. Bláha [-] ) , M. Secký [-] , I. Pospíšil [-] , R. Kumpan [-] , L. Dalecký [-] , M. Secký [-] , J. Kroutil [-] (46. M. Horčík [-] ) , P. Velehradský [-] (80. K. Brajila [-] ) , J. Semerád [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 71. D. Prokop - 51. M. Horčík , 77. M. Secký .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - HORKÝ Šimon, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Křižanovice doma porazí špatné Bradlo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Tatran Miřetice 18 72:19 49
2 Kočí 18 62:22 41
3 Dřenice 18 57:43 33
4 FK Kameničky 18 44:33 32
5 Křižanovice 18 45:30 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Radouš 22
2 Jan Beran 17
3 Vilém Steklý 15
4 Radim Holub 15
5 Ondřej Čechlovský 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Novotný 83 65,9% 1
2 Miroslav Novotný 76 65,5% 2
3 Venca Likeš 59 49,6% 0
4 Ondřej Duriš 43 50,0% 0
5 Jiří Klik 40 63,5% 0
Zobrazit celou tabulku