Dvougólový Nepovím s Radoušem dovedli Kočí k vysoké výhře, první start Rejdy zaznamenal vstřelený gól


Branky


6

Kočí se po této výhře posunulo na druhou pozici. Ztrácí bod na vedoucí Miřetice. Kočí má momentálně nejlepší skóre ligy, a to 21:8. To Dřenice se propadly na třetí místo a skóre si zhoršily na 19:11.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kočí ztratilo rychlé vedení

5. kolo okresního přeboru nabídlo šlágr mezi Kočí a Dřenicemi. Do utkání vstoupili lépe hosté, poněvadž si během šesti minut vypracovali dvě velké šance, které mohli skončit gólem. Po osmi odehraných minutách se domácí radovali z úvodního gólu, když se trefil kapitán Motyčka. Centr z pravé strany našel na penaltovém puntíku zcela osamoceného Motyčku, který nekompromisně zavěsil pod víko. Netrvalo dlouho a hosté rychle odpověděli vstřelenou brankou na 1:1. Standartní situaci, kterou si domácí špatně pohlídali, jelikož Kopecký se odpoutal od několika hráčů a následně vsítil gól. Za stavu 1:1 bylo Kočí lepším týmem. Mělo hodně času míč na svých kopačkách a dostávalo se do gólových příležitostí, které ovšem proměněny nebyly. Ve 42. minutě přišel pro domácí šok. Po dlouhé době se hosté dostali k Bukačově bráně a hned z toho byl druhý inkasovaný gól na 1:2. Rohový kop Vladyky dolétl na hlavu Adámka, který vyskočil nejvýše a hlavičkou poslal míč na zadní tyč. Brankář Bukač se pouze za míčem poohlédl. Zbylé tři minuty se nic velkého nestalo, a tak hlavní rozhodčí ukončil první poločas.

Neskutečný obrat v podání Kočí

Poločasová pauza nenabídla žádné střídaní, tudíž se mohlo jít na druhý poločas, do kterého vstoupil bravůrně domácí tým, poněvadž už po minutě srovnal stav utkání na 2:2. Akci po levé straně táhl Motyčka, jenž z úhlu přihrál Rejdovi, který měl před sebou plně odkrytou svatyni, kterou trefil. Rejdův první start za Kočí a hned se ukázal ve velkým. Netrvalo dlouho a domácí si vedení vzali zpět. Fabiánův přesný pas za obranu na Radouše, jenž si míč zpracoval a uklidil přesnou střelou k tyči, 3:2. Za stavu 3:2 se odehrávalo vyrovnané utkání, přeci jen domácí měli více šancí, ale nějaké si vypracovali i hosté, jenže je neproměnili. To Kočí proměnilo během šesti minut rovnou tři šance, když se dvakrát trefil Nepovím a podruhé v utkání Radouš. První trefa Nepovíma přišla po průnikové přihrávce Radouše za obranu, kam si zmiňovaný Nepovím naběhl a vystřelil na zadní tyč, 4:2. Další branka v podání Radouše přišla za tři minuty. Zcela vyčerpaný Radouš na zadní tyči, si počkal na přihrávku, která přišla křížem přes obranu i brankáře a následně míč uklidil za záda brankáře, 5:2. Za další tři minuty vsítil svůj druhý gól v utkání Nepovím, a to když dostal míč, který vedl po levé straně až na hranici velkého vápna, kde mohl přihrát před prázdnou bránu Motyčkovi, jenže zvolil jinou variantu. Tou variantou byla klička doprostřed hřiště, na kterou hostující obránce nedokázal zareagovat, a tak se Nepovím ocitl tváří v tvář brankáři Kubalíkovi, což skončilo gólem na přední tyč, 6:2. Hosté byli na ručník. Kočí šest branek nestačilo, a tak vstřelilo dvě minuty před koncem sedmou, a to zásluhou střídajícího Jiráska, který dostal přihrávku od Radouše do samostatného úniku, který zakončil střelou k tyči, 7:2. Zasloužená výhra Kočí, která tak protahuje neporazitelnost na tři zápasy na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Začátek utkání patřil spíše hostům, ale postupem času jsme utkání převzali do vlastních rukou, z čehož jsme dali branku, jenže do konce první půle jsme inkasovali dvě zbytečné branky ze standartních situací, což je v této sezóně u nás klasika. Musíme si na to dávat větší pozor. Druhý poločas jsme začali na výbornou, a to díky rychlému gólu, který nás nakopnul a následně jsme branky přidávali. Jsem rád, že jsem se dvakrát trefil a tým pracoval, tak jak má. To byl taky důvod, proč je výsledek takový jaký je. Příští zápas přivítáme Slatiňany, které musíme za každou cenu porazit.

Dřenice
Radim Holub - Útočník: První poločas byl celkem vyrovnaný. Do kabin jsme šli za stavu 1:2. Druhý poločas byl z naší strany kolaps, protože jsme dostali snad z každé střely branku. My jsme tentokrát pár šancí zahodili, takže zasloužené vítězství domácích.



Počet diváků: 123. Rozhodčí: Kostka Martin - VÁVRA Petr, KADEŘÁVEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Kočí je doma velice silné a na Dřenice umí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů