0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 16:00

11.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový první poločas rozhodl o osudu celého utkání, Kameničky si připsaly další čisté konto


Branky


8. J. Horák , 17. J. Horák , 21. T. Rybička , 43. Z. Hloušek (p.)
6

Bítovany jsou na předposledním místě se skóre 19:37 a sedmi body. Přští utkání zajíždí do Heřmanového Městce. Kameničky jsou na bronzové pozici se skóre 27:11 a dva a dvaceti body. Příští utkání přivítají na domácí půdě Křižanovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během první půle bylo takřka rozhodnuto

Další kolo si připravilo utkání mezi Bítovanama a hostujícím mužstvem z Kameniček. Utkání začalo za vyrovnaného obrázku, jež ale v 6. minutě překazilo nepříjemné zranění domácího kapitána Novotného, který si v souboji vyhodil rameno a vzhledem k tomu, že nechtělo zpátky, tak museli domácí střídat. Hned o dvě minuty později hostující tým udeřil, a to po kombinaci ve středu hřiště, kde se dostal k míči kapitán Horák a s přehledem poslal hosty do vedení 0:1. Následovala spousta šancí hostí, ať už opět Horáka či například Martina Adámka. Až v 17. minutě se opakoval obrázek podobný první brankové akci, na jejíž konci stál opět Horák a navýšil vedení hostí na 0:2. Hned o čtyři minuty později se k míči dostal Sadílek, který poslal povedený centr do pokutového území, kde ho hlavou sklepl Řeznícek na Rybičku, jenž už neměl příliš velký problém dostat míč za záda brankáře Bejra. Následoval menší úpadek hostující ofenzivy, kdy se začaly objevovat náznaky šancí i domácího mužstva. Nicméně všechny vyřešila stoperská dvojice Vamberský, Nekvinda. Druhý jmenovaný vyrazil ke konci prvního poločasu na ofenzivní výlet, kdy po narážečce se Sadílkem a následně s Martinem Adámkem byl v pokutovém území faulován Ptáčkem a pískal se pokutový kop. K němu se ve 43. minutě postavil hostující brankář Hloušek a s klidem upravil výsledek na 0:4. Do kabin šli hosté se čtyřbrankovým náskokem.

Druhá půle se vyrovnala a dohrála

Druhý poločas začal, tak jako skončil ten první herní převahou hostí, ale bez sebevětších šancí. K větším šancím se postupem času dostal Martin Adámek, Petr Adámek, Sadílek, Řezníček, ale ani jednomu se nepovedlo změnit skóre. Když pak nepustil domácí Bejr za záda ani střelu Horáka, který útočil na hattrick, tak mohlo být pomalu jasné, že na tabuli nám bude po konci utkání svítit stejný výsledek jako po prvním poločase, a tomu se opravdu stalo. Zasloužené vítězství Kameniček, které je posunulo na třetí bronzové místo.



Ohlasy k zápasu



FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Brankář: Tento zápas nám krásně sednul. První půle byla jasně v naší roli, kdy jsme nasázeli rovnou čtyři branky, které také rozhodly o celém zápase. Druhý poločas jsme žádný gól nepřidali a jsme rádi za tři cenné body. K tomu nás potěšilo čisté konto. Za mě zasloužená výhra a teď se musíme soustředit na další zápas.



Sestavy


Bítovany
V. Bejr [-] - V. Křičenský [-] , J. Šedivý [-] , J. Hladík [-] , J. Paulus [-] , P. Ptáček [-] , P. Nevečeřal [-] , M. Dvořák [-] , M. Polanský [-] , V. Beneš [-] (68. M. Křičenský [-] ) , T. Novotný [-] (6. V. Novák [-] )

FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - T. Rys [-] , T. Rybička [-] (55. T. Bureš [-] ) , P. Adámek [-] , M. Adámek [-] , M. Vamberský [-] (53. D. Adámek [-] ) , J. Nekvinda [-] , J. Sadílek [-] , P. Řezníček [-] , M. Bureš [-] , J. Horák [-]

ŽK: 41. P. Ptáček , 53. J. Hladík , 77. M. Polanský - 79. J. Horák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 14:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:08

Tip: remíza

Za me remizove

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 16:39
Ondřej Nepovím

Expert: Lukáš Hrdina
Tip experta: výhra hostů

Kameničky mají obrovskou formu a nezaváhají.