1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 16:00

11.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepovím nastartoval poločasovou nadílku, kdy bylo o zápase rozhodnuto, v závěru mohla Chrast obrat svého soupeře o body


Branky


69. Z. Linhart - 11. O. Nepovím , 36. D. Rejda , 39. M. Radouš (p.)
6

Chrast se po prohře propadla na čtvrté místo se skóre 25:14 a devatenácti body. Příští utkání sehrají na půdě Vítanova. Kočí je stále na stříbrné pozici se skóre 40:13 a pět a dvaceti body. Příští utkání sehrají na půdě Chroustovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky Kočí rozhodly

Jubilejní desáté kolo nabídlo šlágr mezi Chrastí a Kočí. Chrast i Kočí se v této sezóně předvádí ve skvělé formě. Oba týmy mají něco do sebe a na hřišti Chrasti se Kočí hraje velice špatně, což bylo minulou sezónu vidět, jenže letos je to všechno jinak. Od první minuty byl lepší hostující tým, který držel míč na svých kopačkách, dostával se do slibných příležitostí a svého soupeře prakticky k ničemu nepustil. Už v 11. minutě se skóre měnilo, a to podle očekávaní, kdy domácí tým už výrazný tlak neudrželi a obdrželi úvodní branku, o kterou se postaral ve formě hrající Nepovím. Radouš vybojoval na hranici velkého vápna míč, který následně sklepnul pod sebe Nepovímovi, jenž vystřelil dalekonosnou střelou z dvaceti pěti metrů mezi tři tyče. Brankář si sice sáhnul, ale míč přesto zaplul za jeho záda, 0:1. Následně se hosté neustále tlačili do zakončení a domácí tým se mohl jen bránit. Hosté byli lepším týmem, a to díky přesným přihrávkám a střelám. Ve 36. minutě šli hosté do dvoubrankového vedení, o které postarala posila Kočí, Rejda. Střelec Rejda dostal míč do velkého vápna, kde z úhlu prostřelil domácího brankáře a mohl tak slavit druhou branku v zápase. Netrvalo moc dlouho a domácí hráč příliš okatě poslal Motyčku v pokutovém území k zemi. Hlavní rozhodčí neváhal a odpískal pokutový kop, který si vzal na starost zkušený a nejlepší střelec soutěže, Radouš. Penaltu s přehledem proměnil a stav 0:3 byl zasloužený. Do konce první půle se nic víc nestalo, a tak hosté šli do kabin s tříbrankovým vedením.

Snížení a velký tlak domácích

Druhý poločas jako vyměněný. Chrastečtí hráči se o poločasové pauze na tolik namotivovali, že svého soupeře celý poločas tlačili. Hostující tým prvních deset minut něco málo hrál, také se dostal do pár zajímavých šancí, jenže ty využity nebyly. Tak za to vzali domácí, a to doslova. Domácí měli druhý poločas 80% držení míče a byli neustále na polovině soupeře, kde si skoro každou minutu vypracovali nějakou šanci. Přišlo také několik gólových šancí, jenže ty neskutečnými zákroky pochytal hostující brankář Dostál, kterému kluci museli po zápase líbat ruce a nohy. Domácí publikum tlačilo své hráče ke gólu, který taky přišel, a to v 69. minutě, kdy se trefil Linhart. Po několika odrazech na malém prostoru ve vápně se k míči dostal zmiňovaný Linhart a poté z blízkosti propálil hostujícího brankáře Dostála, který tak čisté konto neudržel. Posledních dvacet minut si kočští fanoušci brousily zuby nehty, poněvadž domácí vytvořili takový tlak, že hostující tým pouze bránil a docházely jim síly. Opět musíme v tomto přípradě vyzdvihnout výkon Dostála, který opět výtahl několik famózních zakroků a další branku do konce utkání neobdržel. Po devadesáti minutách se tak Kočí mohlo radovat z další důležité výhry 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním bylo Kočí aktivnější a dostávalo se do více šancí. Bohužel náskok si vypracovalo až moc velký, dva góly jsme soupeři v podstatě darovali. Ve druhé půli se obraz hry překlopil a hrálo se naopak na druhém konci hřiště. Bohužel, podařilo se nám z mnoha šancí vstřelit jen jeden gól. Brankář hostí zaslouží velkou pochvalu, protože právě on má velkou zásluhu na tom, že si Kočí z našeho hřiště odvezlo tři body.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do utkání jsme šli s tím, že nás nečeká vůbec nic lehkého, poněvadž v Chrasti se jen tak nevyhrává, což také pocítily Miřetice. V první půli jsme dali tři góly, které také rozhodly o celém utkání, za což jsem nesmírně rád. Jsem taky rád, že jsem se opět trefil a pomohl týmu k výhře. Druhý poločas jsme doslova vypli a jen bránili, proto ten obdržený gól. Každý poločas patřil někomu jinému a my jsme rádi za tři cenné body z venku. Teď nás čekají Chroustovice, které se jen tak neporazí a my musíme potvrdit naší formu.



Sestavy


SK Chrast
J. Dostál [-] - Z. Linhart [-] , V. Steklý [-] , M. Drahoš [-] , M. Šprongl [-] (66. J. Cimburek [-] ) , T. Šiba [-] (69. H. Steklý [-] ) , J. Plosza [-] , L. Häusl [-] (78. T. Kratochvíl [-] ) , J. Gregor [-] , T. Nevole [-] (89. J. Mareš [-] ) , D. Málek [-]

Kočí
P. Dostál [-] - Z. Fantl [-] , M. Radouš [-] , M. Motyčka [-] , J. Mrázek [-] , D. Rejda [-] , D. Vaníček [-] (80. P. Capoušek [-] ) , O. Nepovím [-] (69. R. Lamberský [-] ) , D. Janko [-] , F. Bukač [-] , R. Fabián [-]

ŽK: 89. J. Gregor , 90. V. Steklý - 13. D. Vaníček , 44. M. Radouš , 60. O. Nepovím .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 14:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:08

Tip: výhra domácích

Koci to nebude mit lehke na letisti v Chrasti

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 16:39
Ondřej Nepovím

Expert: Lukáš Hrdina
Tip experta: výhra hostů

Kočí v Chrasti hraje špatně, ale za mě je o víkendu porazí.