Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Steklý si užíval nejen výhru, ale i svůj vstřelený hattrick, kterým otočil stav zápasu


Branky


8

Vítanov je na šestém místě se skóre 24:25 a sedmnácti body, jakožto nováček si vede velice dobře a příští utkání sehrají na půdě druhého Kočí. To Chrast je na bramborovém místě se skóre 30:15 a dvaadvaceti body. Příští utkání sehrají na domácím hřišti proti Kameničkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas si každý tým nadělil po gólu

V tomto utkání byl jasným favoritem hostující tým, který také dobře začal, jenže své šance nevyužíval. Domácí se svého soupeře nezalekli a také hrozili, a to hlavně z centrů do vápna. Na úvodní branku se čekalo necelých dvacet minut, kdy šli domácí nečekaně do vedení. Centr do vápna, který se šťastně odrazil ke Šteflovi, a ten následně vsítil na 1:0. Tento gól hosty na chvíli srazil z kolejí, ale ke konci prvního poločasu se opět probudili a ve 42. minutě vyrovnali díky důrazu Steklého a následnou střelou z velkého vápna. Do kabin se šlo za stavu 1:1, což asi nikdo přítomný nečekal.

Druhá půle v roli hostů

Do druhé poločasu šli domácí zklamaně, když obdrželi do poločasu vyrovnávající gól, čehož hosté využili a v 54. minutě šli do vedení 1:2. Standartní situace, kterou hostující hráč poslal do vápna a následně se hlavičkou trefil Hausl. Po pěti minutách náskok hostů narostl o dvě branky, když využil své rychlosti a chytrosti Steklý, který se ze samostatného úniku trefil mezi tři tyče. Do konce utkání hosté přidali další dvě branky, kdy se potřetí v utkání Steklý a zkompletoval tak hattrick. Na 1:5 se v 76. minutě trefil Linhart, který je ve skvělé formě. Zasloužené vítězství hostů, které je drží v top 5.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: První poločas za mě vyrovnaný. Proměnili jsme první vážnější šanci, kdy po střele Nevoleho dorážel Štefl, ale bohužel jsme do poločasu dostali gól, když se z vápna trefil Steklý. Druhý poločas jsme dostali dva rychlé góly. Pak jsme se snažili hosty alespoň trošku zatlačit na jejich půlku a vytvořit si nějaké šance, ale bohužel jsme z rychlých protiútoků dostali ještě další dva góly.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Do zápasu jsme vstoupili velice dobře, ale nevyužili jsme šance. Poté zahrozil Vítanov, a to hlavně z centrů do vápna, kdy následně padl gól z dorážky. Ke konci poločasu jsme se opět probudili a Steklý srovnal. Druhý poločas patřil jasně nám.



Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - J. Švejda [-] , D. Nevole [-] (62. J. Uher [-] ) , J. Doležal [-] , T. Solnička [-] , A. Picek [-] , O. Stehno [-] (46. V. Myška [-] ) , M. Hejduk [-] , M. Štefl [-] (78. M. Myška [-] ) , M. Cestr [-] , P. Mitáček [-] (58. D. Picek [-] )

SK Chrast
J. Tatíček [-] - J. Cimburek [-] (69. D. Polanský [-] ) , T. Nevole [-] , H. Steklý [-] , Z. Linhart [-] , V. Steklý [-] , M. Drahoš [-] , M. Šprongl [-] (58. J. Kadavý [-] ) , J. Plosza [-] , L. Häusl [-] , J. Gregor [-]

ŽK: 38. A. Picek , 40. P. Mitáček , 66. D. Nevole , 72. M. Cestr - 11. J. Plosza , 63. M. Drahoš , 80. K. Beran .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JELÍNEK Filip - NOVOTNÝ Bohumil, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 10:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:44
Ondřej Nepovím

Expert: Dominik Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Nováček z Vítanova nebude stačit na rozjetou Chrast.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: remíza