Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané derby přineslo obrovské emoce, které ke konci zápasu uklidnil fantastickou trefou Radouš


Branky


8

Kočí je na stříbrné pozici se skóre 43:14 a osmadvaceti body. Příští utkání přivítá na domácí půdě nováčka z Vítanova. Chroustovice obsazují desáté místo se skóre 17:20 a jedenácti body. Příští utkání zajíždí do Dřenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Motyčky a vyrovnání před poločasem

Derby mezi domácími Chroustovicemi a hostujícím Kočí měl na starost hlavní rozhodčí Šebek. Od začátku utkání bylo zřejmé, že nechce rozdávat žluté karty. První poločas se odehrál takřka bez nějakých zákeřných faulů. Prvních deset minut se hrál vyrovnaný fotbal. Každý tým si zkusil pár kombinací a také párkrát zakončil. Jenže ve 12. minutě bylo třetí zakončení hostů přesné, čímž se Kočí dostalo do vedení 0:1. Přímý kop Blažka, který domácí hráč odhlavičkoval pouze na hranici velkého vápna, se nacházel zcela osamocený Motyčka, který z prvního dotyku vystřelil umístěnou střelou na zadní tyč do šibenice, krásný gól. Následně se více do hry dostával domácí celek, který více držel míč a hosty do ničeho nepouštěl. Domácí brankář Pospíšil měl od chytání chvíli klid, to na druhé straně musel být několikrát v pozoru Bukač, který vychytal vše co se dalo. Jenže ve 37. minutě brankář Bukač přišel o čisté konto, když se po rohovém kopu trefil hlavičkou veterán Horčička. Do konce prvního poločasu se nic velkého nestalo, a tak hlavní rozhodčí Šebek neotálel a ukončil první polovinu utkání za stavu 1:1.

Dvougólový Radouš rozhodl o osudu utkání

Do druhého poločasu nastoupil lépe domácí celek. Hosté se na začátku rozkoukávali a nemohli se do ničeho dostat. Přesto druhá půle byla o něco více emoční, což vyústilo ve čtyři žluté karty. Každý tým si vypracoval pár zajímavých příležitostí. Nejvíc šancí ke gólu měli domácí, kteří zahrávali nejméně tři standartní situace z hranice velkého vápna, jenže všechny mířily buď vysoko nebo do zdi. Přišla na řadu 68. minuta přímý kop hostí. Ten si vzal na starost zkušený Radouš, který ukázal všem přítomným, jak se mají kopat přímé kopy. Střela Radouše od autové čáry, která orazítkovala nejprve břevno a následně od tyče za záda Pospíšila, 1:2. Takový gól není viděn ani v lize mistrů, překrásný gól. Následně se Kočí zdálo nervózní, poněvadž se pouze bránilo a domácí vyvinuli obrovský tlak, který gólovou tečkou neskončil, právě naopak. V 89. minutě vyběhl na rohový kop domácích i brankář Pospíšil. Rohový kop uklidil do bezpečí hostující hráč, který tím také našel volného Radouše, a ten po sprintu přes celé hřiště uklízel do prázdné brány, 1:3. Utkání by slušela remíza, ale Kočí potvrdilo své kvality, a tak berou další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Jednalo se o derby zápas, který jsme i přes sérii proher chtěli zvládnout. Naše taktika byla založena na pevné obraně, protože jsme si byli vědomi síly soupeře. Dlouho se nám dařilo taktické plány plnit, ale trefa, která se nakonec ukázala jako vítězná, byla hodna gólu z ligy mistrů, nikoli z okresního přeboru. I když zápasu by odpovídala spíše remíza, tak se bohužel nestalo a pro nás to znamená další týden bez bodového zisku.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Toto utkání bylo především o kombinaci a vyhrávání vzdušných soubojů. Věděli jsme, že Chroustovice mají mladé kluky, který dokáží naší obraně pořádně zatopit, a to se také stalo, ale naštěstí jsme obdrželi pouze jeden gól, který byl opět ze standartní situaci. Zachránil nás v posledních minutách Radouš, který vystřelil svůj nejhezčí gól své kariéry, protože toto se nevidí v žádné vyšší soutěži. Jsme rádi za další tři body a zbylé dva zápasy musíme taktéž odehrát za tři body.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - A. Bečička [-] , J. Rejman [-] , J. Havlíček [-] (70. T. Vondráček [-] ) , D. Šotola [-] , J. Koreček [-] , D. Dostál [-] , F. Šotola [-] , D. Besperát [-] , P. Horčička [-] , O. Kučera [-]

Kočí
F. Bukač [-] - M. Radouš [-] , M. Motyčka [-] , M. Blažek [-] (46. D. Rejda [-] ) , D. Vaníček [-] , O. Nepovím [-] , M. Šára [-] (85. M. Buznea [-] ) , D. Janko [-] , L. Koreček [-] , M. Dvořáček [-] , R. Fabián [-] (64. R. Lamberský [-] )

ŽK: 57. O. Kučera , 67. D. Šotola - 21. R. Fabián , 61. M. Šára , 88. O. Nepovím .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šebek Miroslav - BUDÍNSKÝ Pavel, VÍCH Mikoláš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 10:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:44
Ondřej Nepovím

Expert: Dominik Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Kočí je ve skvělé formě, což se o soupeři říct nedá.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: výhra hostů