A. Malínský 30.
D. Ilko 62. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízové poločasy přinesly očekávanou remízu


Branky


30. A. Malínský , 62. D. Ilko (p.) - 8. P. Nevečeřal , 60. D. Vrátil (vl.)
8

Heřmanův Městec je na jedenáctém místě se skóre 14:27 a osmi body. Příští utkání sehrají na půdě Křižanovic. Bítovany jsou na dvanáctém místě se skóre 21:39 a osmi body. Příští utkání odehrají na domácím hřišti proti Tuněchodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý tým po jedné brance

Do utkání vstoupily dva vyrovnané týmy, které sídlí na konci tabulky. Hosté lépe začít nemohli, protože potrestali špatný vstup domácích do utkání úvodním gólem, který po rohovém kopu vsítil Nevečeřal. Po inkasovaném gólu se domácí přeci jen probudili. Začali více kombinovat, zpřesnili přihrávky a po krásné kombinační akci srovnali na 1:1, a to díky Malínskému. Do konce prvního poločasu si každý tým vypracoval spoustu šancí, jenže všechny skončily buď mimo bránu nebo je lapil brankář. Hosté se před koncem první půle dostali do stoprocentní šance, ale brankář Elich byl proti, a tak se šlo do kabin za remízového stavu 1:1.

Ilko rychlou penaltou vyrovnal

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým, který svého soupeře zatlačil k jejich vápnu. Jenže byli to hosté, kteří udeřili druhým gólem. V 60. minutě si to vlastní branky nešťastně srazil Vrátil, který tak spytoval svědomí. Neuběhlo ani sto dvacet vteřin a domácí opět srovnali stav utkání na 2:2, když se z penaltového kopu prosadil Ilko. Domácí tým si do konce utkání vypracoval jednu slibnou standartní situaci, ale přímý kop skončil pouze na brankové konstrukci. Tímto se zápas ukončil a každý tým mohl slavit urvaný bod. Pro oba týmy je bod výhrou, poněvadž se potřebují odpíchnout od spodku tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Stanislav Mach - Záložník: Do zápasu jsme vstoupili špatně a až inkasovaný gól nás probral. Začali jsme více kombinovat, zpřesnili jsme nahrávky a po krasné akci jsme také srovnali. Měli jsme i dost střelecký pokusů, jenže ty gólem neskončily. Druhá půle byla vyrovnaná, ale každý bod je pro nás dobry.

Bítovany
Vojtěch Bejr - Obránce: Fotbalově nám to bohužel posledních pár zápasů nejde, tak jsme šli do zápasu s tím, že chceme hrát důrazně a bojovně. To se nám povedlo a i přesto, že pro diváka to nebyl moc koukatelný zápas, vezememe důležitý bod. Pochvala celému týmu za skvělou bojovnost.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] (46. L. Nekvapil [-] ) - R. Kápička [-] , V. Kápička [-] , S. Mach [-] , D. Vrátil [-] , D. Salfický [-] , A. Jirků [-] , D. Ilko [-] , M. Straka [-] , A. Malínský [-] (84. M. Prokůpek [-] ) , A. Kalous [-]

Bítovany
J. Hrnčíř [-] - V. Bejr [-] , M. Polnický [-] , M. Bačák [-] (90. V. Křičenský [-] ) , J. Paulus [-] , P. Ptáček [-] , P. Nevečeřal [-] , M. Dvořák [-] (82. J. Hladík [-] ) , M. Polanský [-] , V. Beneš [-] (67. V. Harvánek [-] ) , T. Novotný [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 10:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:44
Ondřej Nepovím

Expert: Dominik Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Heřmanův Městec doma vyhraje, Bítovany budou rádi za bod.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: výhra domácích