Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po prvním poločase to vypadalo na výprask, jenže druhá půle přinesla obrovské drama


Branky


8

Kameničky jsou ve skvělé formě a obsazují bronzovou pozici se skóre 32:15 a pětadvaceti body. Příští utkání zavítají na hřiště Chrasti, která je hned čtvrtá. Křižanovice mají také dobrou formu, ale obsazují až osmou pozici se skóre 22:19 a patnácti body. Příští utkání přivítají Heřmanův Městec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěti gólový poločas vzešel lépe pro Kameničky

Domácí vstoupili do utkání velmi dobře, hráli jednoduše a hosté si s tím nevěděli rady, a proto šli v 16. minutě do vedení 2:0 po brankách Nekvindy. Pro domácí mohlo být ještě lépe, když zakončoval Horák, ale Straka skvělým zákrokem míč za svá záda nepustil. Hosté se zmátořili. Ve 24. minutě se totiž po rohovém kopu Faltyse hlavičkou prosadil Maršálek. Tento stav vydržel pro hosty jenom dvě minuty, když se po dalším nedůrazu v obraně hostí prosadil Rybička, 3:1. Když se v závěru poločasu prosadil znovu Rybička, tak se do kabin odcházelo za stavu 4:1.

Z hotového zápasu vzniklo drama

Hosté do druhého poločasu poněkud přeskupili řady, což přineslo úspěch v 54. minutě. Přímý kop Faltyse našel Ondřeje Pilaře, který hlavičkou překonal brankáře Hlouška, 4:2. Prakticky z rozehrávky ale domácí hostům znovu odskočili, když se po další chybě tentokrát prosadil střelou na zadní tyč Sadílek. Hosté vrhli všechny síly do útoku a dočkali se nejprve snížení, kdy Maršálek střelou na přední tyč nachytal Hlouška, 5:3. V 77. minutě už to bylo jenom o gól. Ondřej Pilař našel přihrávkou pod sebe Rejla, a ten tvrdou střelou snížil na rozdíl jedné branky, 5:4. Do otevřené obrany hostů mohli domácí definitivně rozhodnout, ale proti pokusu Horáka se opět vyznamenal Straka. Závěrečný finiš hostů znamenal nejprve hlavičku Kulhavého, která skončila těsně vedle a ránu Stryky, kterou zastavilo břevno. Domácí vítězství udrželi a připisují si tak další tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Brankář: Do utkání jsme vstoupili velice dobře, čímž jsme se dostali do vedení, jenže ve druhém poločase hosté hráli hezký fotbal a my inkasovali. Zápas se díky tomu zdramatizoval, ale naštěstí jsme vyhráli o jeden gól. Za mě jinak vítězství zasloužené.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Do Kameniček jsme odjížděli v nekompletní sestavě a první poločas připomínal ten z Bítovan. Nic nám nešlo, byli jsme bez pohybu a domácí nás jasně přehrávali. Ve druhém poločase jsme zapli, zápas zdramatizovali a byli i blízko vyrovnání, to se bohužel nepodařilo. Vzhledem k prvnímu poločasu je vítězství domácích zasloužené a tímto jim gratuluji ke třem bodům.



Sestavy


FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] (91. J. Vařečka [-] ) , P. Adámek [-] , T. Rybička [-] , L. Vodička [-] (91. T. Bureš [-] ) , J. Horák [-] , J. Nekvinda [-] , J. Sadílek [-] (63. D. Adámek [-] ) , P. Řezníček [-] , M. Bureš [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Pilař [-] (46. T. Rejl [-] ) , M. Novák [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] - J. Faltys [-] , P. Jeníček [-] , D. Maršálek [-] , O. Pilař [-] - T. Stryka [-] , J. Janeček [-] (83. O. Prokopchuk [-] ) -

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Prokop Lukáš - GÁLA Jaroslav, HEJDUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 10:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:44
Ondřej Nepovím

Expert: Dominik Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Kameničky jsou doma hodně silný, ale i Křižanovice mohou překvapit.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: výhra domácích