3:1
(2:0)
60. D. Mattuš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Drahoš rozhodl o vítězi, čímž si Miřetice dřží neporazitelnost


Branky


36. P. Drahoš , 38. P. Drahoš , 91. J. Polívka - 60. D. Mattuš (p.)
8

Miřetice jsou stále neporažený, a proto jim patří první místo tabulky se skóre 39:11 a jednatřiceti body. Příští utkání zajíždí do Slatiňan. Dřenice jsou na pátém místě se skóre 32:21 a osmnácti body. Příští utkání sehrají na domácím hřišti proti Chroustovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Drahoš

Miřetice vstoupily do zápasu velmi aktivně. Soupeře napadaly a do ničeho ho nepouštěly. Během prvních třiceti minut měly Miřetice čtyři stoprocentní šance, ale nedokázaly je proměnit. Pokračovalo se ve stejném obrazu hry. Ve 36. minutě našel Jaroslav Polívka přesným centrem, a ten z voleje vstřelil první gól utkání. O necelé dvě minuty později se Miřetice dostaly do šance, kdy Beran běžel sám na brankáře, kterému udělal kličku a byla odkrytá celá brána. Berana doplňoval Drahoš s Polívkou a Beran vrátil míč pod sebe na prvního jmenovaného Drahoše. Ten naznačil střelu pravou, ale míč si zasekl na levou nohu a nechytatelnou střelou pod břevno zvýšil na 2:0. Do kabin šli domácí s dvoubrankovým vedením.

Snížení, které Dřenicím nepomohlo

Druhý poločas začal aktivním pojetím hry od Miřetic a Dřenice vypadaly neškodně, ale opak byl pravdou. Miřetice se přizpůsobily hře Dřenic a s fotbalem byl konec. Bylo to spíše soubojové a ne moc koukatelné. To vyústilo v 60. minutě pokutovým kopem pro Dřenice, který proměnil Mattuš a bylo sníženo na 2:1. Dřenice se snažily přidat ještě nějaký gól a odvésti si alespoň bod. Miřetice hrozily, ale z několika šancí se ne a ne prosadit. V závěru měly Dřenice slibnou šanci, ale domácí obrana zapracovala dobře a šanci odvrátila. Z protiútoku Miřetice v 91. minutě rozhodly o svém vítězství 3:1 brankou Jaroslava Polívky a zápas tak zvládly.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Věděli jsme, že zápas nebude lehký a také se to potvrdilo. Zbytečně jsme si ho udělali sami tězkým tím, že jsme neproměňovali šance a zbytečně se přizpůsobili soupeři. Máme důležité tři body. Do konce soutěže zbývají dvě kola a my je chceme zvládnout.

Dřenice
Radim Holub - Útočník: Zasloužená výhra domácích. Mohlo to skončit klidně větším rozdílem, ale podržel nás náš brankář Vrbka. My jsme si za celý zápas skoro žádnou šanci nevytvořili.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - J. Rybenský [-] (69. L. Zdražil [-] ) , P. Drahoš [-] , L. Zdražil [-] , T. Polívka [-] , L. Doležal [-] (72. V. Vacek [-] ) , J. Beran [-] (86. M. Kulhánek [-] ) , R. Kašpar [-] , O. Polívka [-] , L. Vodrážka [-] , J. Polívka [-]

Dřenice
D. Vrbka [-] - R. Holub [-] , O. Čechlovský [-] , M. Popílek [-] (66. D. Čapek [-] ) , M. Suchý [-] , P. Popelka [-] , D. Mattuš [-] , J. Hybeš [-] , A. Charvát [-] , M. Kopecký [-] , J. Koucký [-]

ŽK: 59. J. Rybenský , 80. P. Drahoš , 89. L. Zdražil - 81. D. Mattuš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - MATYÁŠ Radek, MATYÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 10:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:44
Ondřej Nepovím

Expert: Dominik Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Dřenice se hledají a potřebují konečně zvítězit. Toto je ten správný duel.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: remíza