5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuněchody potrestaly chyby Bradla, které jim zápas doslova darovalo


Branky


24. M. Secký (vl.) , 27. M. Adámek , 57. P. Pokorný , 66. V. Hýl , 88. R. Synek - 74. J. Kroutil
8

Tuněchody jsou na devátém míste se skóre 22:30 a patnácti body. Příští utkání sehrají na půdě nováčka z Bítovan. Horní Bradlo je i po jedenácti zápasech bez bodu, a to se skóre 10:57. Příští utkání sehrají na domácím hřišti s Nasavrkami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól a zvýšení Adámka

Za krásného počasí se odehrálo utkání mezi Tuněchody a Horním Bradlem. Utkání předcházelo poděkování hráčům Adámka a Hýla za vstřelení dvě stě a sto gólů v dresu Tuněchod. Utkání začalo mírným tlakem domácího celku, ale z náznaku šancí se nic vážného nestalo. Kupodivu z jedné šance hostujícího celku mohlo jít Bradlo do vedení, když stoprocentní šanci zahodil Večeřa. Naopak udeřili na druhé straně, kdy po centru domácího celku na brankové čáře chtěl vyhlavičkovat Secký, ale hlavičku nasměroval přímo do vlastní branky, 1:0. Poté se hra opět přelévala ze strany na stranu a šance měly obě mužstva. Domácí celek ale přesto ještě jednou udeřil, kdy na 2:0 zvýšil po pěkné akci Adámek. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

Bradlo zápas nezdramatizovalo

Druhý poločas začal opět vyrovnanou hrou a mužstva se snažila buď snížit stav nebo navýšit. Přesto se to podařilo domácím, kdy po rozehraném rohu na krátko si na vápně navedl balón Pokorný a nikým nehlídaný navýšil na 3:0. Poté se hostující celek snažil s utkáním ještě něco udělat, ale po hrozivé chybě na hostující půlce z brejku navýšil skóre Hýl, 4:0. Následně se podařilo hostům snížit stav, a to po pěkné akci, kdy branku vstřelil Kroutil. Hosté měli pár příležitostí na snížení skóre, ale zase po neuvěřitelné nahrávce hostující brankář nestihnul odkopnout míč a domácí dali do prázdné brány na 5:1. Synek tak ukončil zápas šestou brankou a domácí se mohli radovat z dalších třech bodů.



Ohlasy k zápasu



Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Na pěkném hřišti v pěkném počasí se hrál celkem vyrovnaný zápas. Obě mužstva měla své šance, jenže domácí neudělali, tak hrozivé chyby jako my. Z utkání nemám špatný pocit, ale skóre to znehodnocuje. Domácím gratuluji k vítězství.



Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] - D. Slezák [-] , M. Hanko [-] , J. Bořil [-] , R. Synek [-] - M. Burdych [-] (75. D. Douděra [-] ) , M. Šilhánek [-] , P. Pokorný [-] , J. Prorok [-] - V. Hýl [-] (85. D. Radouš [-] ) , M. Adámek [-] (75. M. Kroutil [-] ) -

Horní Bradlo
J. Tesař [-] - R. Bláha [-] , M. Secký [-] , M. Horčík [-] (67. K. Brajila [-] ) , J. Kroutil [-] , D. Večeřa [-] (87. J. Kroutil [-] ) , M. Nepovím [-] , R. Kumpan [-] , L. Dalecký [-] , J. Semerád [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 51. P. Bubák - 23. M. Horčík .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Horák Milan - KOPECKÝ Martin, SEDLÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 10:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:44
Ondřej Nepovím

Expert: Dominik Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Tuněchody jsou na domácím hřišti silný a Bradlo bude opět bez bodu.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: výhra domácích