3:2
(1:2)
15. D. Ilko (p.)
36. D. Ilko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Ilka na vítěství nestačily, výhru Křižanovicím vystřelil Pilař


Branky


25. O. Prokopchuk , 49. J. Musil , 68. O. Pilař - 15. D. Ilko (p.) , 36. D. Ilko
5

Křižanovice jsou na šestém místě se skóre 25:21 a osmnácti body. Poslední utkání odehrají na půdě Tuněchod. Heřmanův Městec je na dvanáctém místě se skóre 16:30 a osmi body. Poslední utkání odehrají na domácím hřišti proti Chrasti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ilko poslal svůj tým dvakrát do vedení

Do utkání vstoupili domácí velmi dobře, když už ve 4. minutě měli dvě gólové šance, ale zakončení Jeníčka a Maršálka skončilo pouze v náručí brankáře Jirků, a tak udeřilo na druhé straně, kdy hosté dostali možnost zahrávat pokutový kop, který proměnil Ilko. Domácím se podařilo brzy vyrovnat, kdy krásnou kolmici za obranu vyslal Faltys a Prokopchuk se křižnou střelou nemýlil. Hosté se do vedení mohli dostat o chvíli později, kdy zakončoval z malého vápna mimo Ilko, a tak se hostující útočník dočkal z přímeho kopu z hranice vápna, kdy se trefil přesně do horního rohu. Do kabin šli hosté s jednobrankovým vedením.

Vítězný obrat Křižanovic

Druhý poločas začali domácí opět dobře a ve 49. minutě byli úspěšní. Přímý kop Faltyse zpracoval Ondřej Pilař pro Musila, který propálil hostujícího brankáře podruhé, 2:2. V 68. minutě se dostali domácí do vedení. Hezkou kombinaci na pravé straně přetavil ve zpětnou přihrávku Prokopchuk, který našel nehlídaného Ondřeje Pilaře, a ten skóroval. Poté začal festival neproměněných šancí domácích. Zakončení Jeníčka a Maršálka vykopli na brankové čáře hostující obránci a střelu Ondřeje Pilaře zastavila branková konstrukce. I tak se na výsledku nic nezměnilo a tři body zůstavají v Křižanovicích, které se díky této výhře posunuly na šestou pozici.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, kdy jsme měli v páté minutě vést 2:0 a byl klid. Místo toho jsme prohrávali. I tak jsme v druhém poločase zabrali, zápas otočili a tři body zůstaly doma. Hosté měli v celém zápase tři nebezpečné situace, ze kterých vstřelili dva góly, takže naše vítězství zcela zasloužené.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
David Kosina - Záložník: Věděli jsme, že příjíždíme na horkou půdu do Křižanovic nejen proto, že se s některými hráči známe, ale i někteří za nás hráli. Začátek zápasu jsme chtěli podchytit nicméně soupeř si vytvořil nějaké šance hned v prvních minutách zápasu. Po chvíli jsme chytili tempo a hráli jsme vyrovnanou partii. Za mě jsme si zasloužili vyhrát první poločas. Druhý poločas jsme moc nechytli a soupeř začal tlačit. Bohužel z tohoto utkání nebereme ani bod.



Sestavy


Křižanovice
D. Straka [-] - D. Prokop [-] , P. Kulhavý [-] (86. T. Rejl [-] ) , J. Musil [-] - O. Pilař [-] , M. Novák [-] (90. P. Bakeš [-] ) , D. Maršálek [-] , J. Faltys [-] - O. Prokopchuk [-] (91. J. Krčmář [-] ) , P. Jeníček [-] , T. Stryka [-] -

FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - R. Kápička [-] , V. Kápička [-] (82. O. Hovorka [-] ) , S. Mach [-] , D. Vrátil [-] , J. Voženílek [-] , T. Valenta [-] , D. Ilko [-] (68. A. Malínský [-] ) , J. Štěňha [-] , D. Kosina [-] , J. Čížek [-]

ŽK: 62. O. Pilař , 89. D. Maršálek - 52. J. Čížek , 91. J. Voženílek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Kopecký Martin - HORÁK Milan, PILAŘ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 15:42

Tip: výhra domácích

Domácí si dojdou pro 3 body

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:46
Ondřej Nepovím

Expert: Artur Kot
Tip experta: výhra domácích

Křižanovice jsou doma silné a hrají skvělý fotbal, hosty porazí o dvě branky.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:07

Tip: výhra domácích