Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dřenice potvrdily roli favorita, hostům nedaly ani čuchnout


5

Dřenice jsou na pátém místě se skóre 36:22 a jednadvaceti body. Poslední utkání vyzvou mladý tým ze Slatiňan. Chroustovice jsou na desátém místě se skóre 18:24 a jedenácti body. Na poslední utkání zajíždí do Vítanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dřenice se po právu dostaly do vedení

Před utkáním domácích Dřenic s hostujícími Chroustovicemi byly karty rozdány celkem jasně a bylo lehké si vyvodit, kdo bude v utkání favoritem. Rozrůstající se série proher Chroustovic nenaznačovala, že by dnes Dřenice měly zaznamenat bodovou ztrátu. Bylo tomu tak. Hned úvodní šance byla gólová a na jejím konci stál Čechlovský. Ten využil futsalového přehození obrany, které mu servíroval Holub. Domácí se ujali v 11. minutě vedení 1:0. Chroustovice se snažili skóre srovnat, ale jejich schopnost vstřelit branku je hluboko pod bodem mrazu. I když mladý brankář Dostál zneškodnil spoustu pokusů proti tomu z 32. minuty byl bezmocný. Asistenci si připsal opět Holub, který hlavou sklepl na Hybeše, a ten se do odkryté brány nemýlil. Jásot domácích ochozů se rozezněl podruhé. Za tohoto skóre se šlo do kabin.

Dřenice si pohlídaly utkání, přestože přišlo snížení Brychnáče

Žádný vítr v kabině hostů nenastal a střídání, jak se později ukázalo, také nevedla ke zvýšené produktivitě. Tak se o slovo opět přihlásil Čechlovský, který svým druhým gólem z 68. minuty začínal pokoukávat po vstřelení hattricku. Ten mohl přijít o několik minut později, když dvougólového střelce podrazil gólman Dostál. Domácí však ctili tradici, že faulovaný hráč penaltu nekope. Míč si postavil Mattuš a svůj projektil poslal doprostřed brány. Dostál však dokázal nohou jeho pokus zneškodnit a následná dorážka znovu střílejícího Mattuše do odkryté brány skončila vysoko nad brankovou konstrukcí. Doposud jediný moment, který potěšil fanoušky Chroustovic. Zlomené Chroustovice rezignovaly, a to potrestal Adámek v 80. minutě. Jeho střela na bližší tyč poslala domácí ochozy do extáze a čtyřbrankového vedení. Nebyl by to okresní přebor, kdyby se rozhodčí nedopustil matoucí situace. Rukou ve svém vápně zahrál jeden z domácích hráčů, na což sudí odpískal penaltu. S hvizdem však dopravil míč do brány Brychnáč, 4:1. Víc se v zápase nestalo, a tak bývalý hráč Chroustovic Hrachovina, dovedl jako kapitán svoje mužstvo k jednoznačné výhře.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Radim Holub - Útočník: První poločas se nám podařilo vstřelit hned z prvních šancí dva góly, tak to byl klidný poločas. Druhý nás hosté prvních dvacet minut přehrávali, ale branku nedali. Naopak my z brejku na 3:0 a poté už jsme si zápas pohlídali.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Záložník: Je to týden co týden, zase bych se jen opakoval. Prostě fotbal se hraje na góly a my je neumíme dávat, vytvářet ani bránit. To se pak těžko něco dělá. Mohl bych mluvit třeba o smůle, ale když se to opakuje už několik kol, tak je to o nás. Jasným ukazatelem je tabulka. Bohužel jsme tam, kam patříme.



Sestavy


Dřenice
D. Vrbka [-] - J. Hrachovina [-] - R. Holub [-] , O. Čechlovský [-] , M. Popílek [-] (62. J. Koucký [-] ) , M. Suchý [-] , D. Mattuš [-] , J. Hybeš [-] , A. Charvát [-] , M. Kopecký [-] , J. Adámek [-]

SK Chroustovice
J. Dostál [-] - A. Bečička [-] , J. Rejman [-] , J. Besperát [-] (62. P. Červinka [-] ) , T. Vondráček [-] (29. J. Dvořák [-] ) , J. Koreček [-] , D. Dostál [-] (62. J. Tesař [-] ) , F. Šotola [-] , D. Besperát [-] , D. Šotola [-] , J. Brychnáč [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRANDSTEIN René - BEDNÁŘ Robin, KOPECKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 15:42

Tip: remíza

Dřenice bez špílmachra Vladyky nejsou tak dobří věřím v remízu

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:46
Ondřej Nepovím

Expert: Artur Kot
Tip experta: výhra domácích

Dřenice jsou doma hodně silné a už musí bodovat naplno.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:07

Tip: výhra domácích