3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlé vedení domácích dokázaly Chroustovice dotáhnout, jenže Kučera v poslední minutě vstřelil vítěznou branku Vítanova


Branky


6

Vítanov je v polovině tabulky, a to na sedmém místě se skóre 27:32 a dvaceti body. Chroustovice jsou na jedenáctém místě se skóre 20:27 a jedenácti body. Tímto zápasem pro oba týmy končí podzimní část sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chroustovice dotáhly dvougólovou ztrátu

Vydatný déšť z předchozího dne vytvořil z Vítanovského hřiště malou plovárnu. Podmáčený terén a stojatá voda byla velkou komplikací pro obě mužstva. Ospalé Chroustovice, které využily čekací doby, aby do utkání postavily všech jedenáct hráčů, jelikož velká část jejich sestavy byla tvořena dorostenci, kteří hráli o pár hodin dříve své utkání. Otupělého startu hostí využil v 11. minutě Solnička. Ten těžil z nepřesnosti hostujících stoperů a technickým lobem přehodil oporu Chroustovic, brankáře Pospíšila. O jedenáct minut později se scénář opakoval. Pouze se změnil střelec, tím se stal ve 22. minutě Picek a stav utkání byl 2:0. S přibývající minutáží se hřiště čím dál více zhoršovalo, ani to však Chroustovice nevykolejilo a ty otočily svůj herní projev o 180 stupňů. První šanci na snížení měl Rejman, ale jeho střela, která sice překonala brankáře Vašáka, ale na vodu na brankové čáře byla krátká. Míč do brány nedoputoval. V další ohromné šanci se ocitl hostující Vondráček, ten obešel Vašáka, ale zcela odkrytá brána nebyla cílem jeho střely. Nápor Chroustovic pokračoval a jeho vyústěním byl projektil Rejmana, který směřoval pod břevno a kontaktní gól byl na světě. 36. minuta, 2:1. Vítanov už vyhlížet odchod do kabin, jenže o slovo se přihlásil Dostál, který z centrovaného míče dobře utajenou placírkou srovnal skóre na 2:2. Do kabin se tak šlo za remízového stavu.

Poslední minuta rozhodla o vítězi utkání

Druhý poločas zprvu opanovali opět hosté, jenže jejich produktivita ke gólu nevedla. Síly Chroustovických hráčů ubývaly a Vítanov začínal nabírat dech na zvrat a plný bodový zisk. Jeho šance však končily též neúspěšně. Utkání mohlo skončit jakkoli. Nejprve svojí mega šancí v 87. minutě pohrdly Chroustovice. Na straně domácího Vítanova samostatný nájezd vychytal hostující Pospíšil. Devadesát minut se chýlilo ke konci a match směřoval k remíze. Poslední akce domácích však dělbu bodů nedovolila. Sérii nepovedených pokusů a odražených balonů ukončil svým kopem Kučera. Ten trefil čistě míč, který směřoval do prostřed brány. Pospíšil byl připraven netěžkou střelu směřující téměř jeho směrem chytit. Ta se však svezla po mokrém trávníku a míč prošel pod jeho tělem do brány. Rozhodčí odpískal nejen gól, ale zároveň i konec posledního zápasu podzimní části soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Zápas byl kvalitou nejhorší, co jsme tuhle sezónu zahráli. Dostali jsme se do vedení 2:0. Zbytečně jsme se začali zbavovat balónu a do poločasu dostali dva góly. Druhý poločas byl kvalitou snad ještě horší. My jsme měli štěstí, že se nám v 90. minutě povedla akce, kdy po sklepnutí Cestra dával gól z voleje Kučera.

SK Chroustovice
Tomáš Pospíšil - Brankář: Hřiště bylo dle mého za hranou regulérnosti. Na horším terénu jsem asi nikdy nehrál. Domácí tým jsme většinu hrací doby přehrávali, ale udělali jsme pár individuálních chyb, za které jsme pykali, když už to vypadalo na asi spravedlivou remízu, tak přišla poslední vteřina zápasu a střela z vápna, která by gólem skončit neměla. Propadla mi ani nevím jak a my byli opět bez bodů. Tímto se klukům omlouvám.



Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - D. Picek [-] , V. Myška [-] , P. Mitáček [-] (18. J. Uher [-] ) , T. Solnička [-] (62. R. Kučera [-] ) , A. Picek [-] , T. Bouška [-] , D. Nevole [-] , M. Hejduk [-] , M. Cestr [-] , M. Myška [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - J. Tesař [-] , T. Vondráček [-] (70. R. Besperát [-] ) , D. Dostál [-] , A. Bečička [-] , J. Rejman [-] , J. Besperát [-] , M. Dvořák [-] , D. Besperát [-] , J. Vondráček [-] (46. T. Tégl [-] ) , J. Koreček [-]

ŽK: 45. M. Myška , 52. T. Solnička , 65. D. Nevole - 65. A. Bečička .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Horák Milan - NOVÁK Jiří (N), TÉGL Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra hostů

Chroustovice přestože nevyhrávají, tak poslední utkání zdolají.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:01

Tip: výhra domácích