Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 11:30

1.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na bahnatém povrchu se střílelo o sto šest, vítězem byly Dřenice, které vyhrály jedenácti gólovou bitvu


6

Dřenice jsou na pátém místě se skóre 43:26 a čtyřiadvaceti body. Slatiňany jsou na devátém místě se skóre 33:30 a patnácti body. Tímto utkáním pro oba týmy končí podzimní část sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový poločas vzešel lépe pro Dřenice

V tomto utkání byl jasným favoritem tým Dřenic, který to hned ze začátaku potvrdil a už v 6. minutě otevřel skóre, kdy se trefil Holub, jenž ve vápně prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Následně si oba týmy vytvářely šance, ale ta pravá byla ve 20. minutě, kdy Rulík povedenou střelou srovnal na 1:1. Netrvalo dlouho a hosté stav utkání otočili na 1:2 z ničeho nic, zásluhu na tom měl Borovička. Za tři minuty bylo skóre opět srovnané. Hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop, který si vzal nejmladší hráč na hřišti Popílek a na podruhé dotlačil míč do brány, 2:2. Poté se po deseti minutách opět dostal do vedení favorit, když se trefil Holub, jenž zaznamenal svou druhou branku v utkání. Minutu před poločasem se domácí radovali počtvrté, a to po zásluze Čechlovského, 4:2. Za tohoto skóre se šlo do kabin.

Čechlovský vstřelil hattrick

Do druhého poločasu se šlo ve stejném rytmu a opět se jednalo o gólový poločas. Až v 59. minutě se podruhé v utkání trefil Čechlovský. Hřiště bylo čím dál horší, tudíž se o moc pohledný fotbal nejednalo, ale vstřelené góly to celé nahradily. Následně se hosté z ničeho nic probrali a vstřelili dvě rychlé branky po sobě. Také se podruhé v utkání trefil Borovička a první gól v utkání si zapsal Sýkora, 5:4. Neuplynulo mnoho a domácí se dostali opět do dvoubrankového vedení, což zařídil Koucký. V závěru utkání dokonal svůj další hattrick Čechlovský. Zasloužená výhra Dřenic, které si tak připisují důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Dušan Mattuš - Záložník: Zápas to byl nahoru dolu. Šance střídala šanci na obou stranách, tomu odpovídalo skóre po prvním poločase a ve druhém se prostřídalo a bylo to na hře znát. Navíc terén byl čím dál těžší.




Sestavy


Dřenice
D. Vrbka [-] - J. Hrachovina [-] (60. P. Popelka [-] ) - R. Holub [-] , O. Čechlovský [-] , M. Popílek [-] , M. Suchý [-] , D. Mattuš [-] , J. Hybeš [-] (66. D. Čapek [-] ) , A. Charvát [-] (60. J. Koucký [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Adámek [-]

Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - T. Borovička [-] , P. Hanuš [-] (46. L. Slavík [-] ) , M. Vích [-] , P. Semenec [-] , A. Sýkora [-] , S. Opavský [-] , J. Rulík [-] , O. Drahý [-] , F. Harsa [-] , L. Rozsypal [-]

ŽK: 45. A. Charvát .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šeps Martin - MODRÁČEK Milan (N), DORAZIL Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra domácích

Dřenice jsou doma silný a utkání si pohlídají.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:01

Tip: výhra domácích