V. Hýl 58.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strykův zápas v posledních minutách potvrdil Jeníček


Branky


6

Tuněchody jsou se skvělou formou na osmém místě se skóre 26:34 a osmnácti body. Také Křižanovice se skvělou formou jsou na šestém místě se skóre 28:22 a jednadvaceti body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stryka velil prvnímu poločasu

Oba celky vstupovaly do zápasu opatrně s cílem neudělat chybu, což vydrželo přesně čtrnáct minut. Brejk po rohovém kopu domácích vyřešila dvojice Prokopchuk - Jeníček a do prázdné brány zakončující Stryka, 0:1. Brzy mohlo být pro hosty ještě lépe, to když se rohový kop Faltyse dostal až na Musila, ten ale opravdu těsně minul. Hosty nevyužitá šance mrzet nemusela. Krásné sólo od vlastního vápna předvedl Prokop a přihrávkou z hloubky hřiště vysunul Stryku, který pod padajícím domácím brankářem zvýšil na 0:2. Hosté se potom zatáhli a otěže převzali domácí a ti byli nejblíže brance po závaru z rohového kopu, hostující obrana ale snad na třikrát míč do brány nepustila.

Snížení, které Tuněchodům nepomohlo

Úvod druhé půle mohl znamenat prakticky rozhodnutí, ale pokus Prokopchuka z levé strany těsně minul bránu, a tak se do hry postupně začali dostávat i výrazněji domácí a dočkali se snížení, a to když chybnou rozehrávku hostů potrestal v pádu Hýl, 1:2. Domácí hosty přitlačili a byli několikrát blízko vyrovnání, proti pokusům z několika metrů se ale blýskl Matějka a míč za svá záda nepustil. V 80. minutě se domácí dožadovali penalty, která se asi měla pískat, rozhodčí však nezapískal a prakticky z brejku hosté udeřili potřetí. Nedůrazu mezi domácím brankářem a stopery potrestal do prázdné brány Jeníček, 1:3.



Ohlasy k zápasu



Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Poslední zápas jsme chtěli zvládnout vítězně, ale věděli jsme, že nás nečeká nic snadného. Od začátku zápasu jsme chtěli hrát bez chyb vzadu a trestat případné chyby domácích, což se první poločas dařilo na výbornou. Ve druhém poločase jsme nesmyslně přestali hrát a nechali domácí vrátit do zápasu a mohlo to skončit jakkoliv. Naštěstí jsme to zvládli a zakončili podzimní část vítězně.



Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] - R. Synek [-] , M. Hanko [-] - M. Šilhánek [-] , P. Pokorný [-] , M. Burdych [-] - M. Adámek [-] , V. Hýl [-] (86. P. Kulhánek [-] ) - J. Bořil [-] , J. Prorok [-] (71. K. Horák [-] ) , J. Hudeček [-]

Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Musil [-] , P. Kulhavý [-] , D. Prokop [-] - D. Maršálek [-] (87. J. Janeček [-] ) , J. Štěpán [-] (90. J. Krčmář [-] ) , O. Pilař [-] , J. Faltys [-] - P. Jeníček [-] (84. T. Rejl [-] ) , T. Stryka [-] (60. Š. Honzíček [-] ) , O. Prokopchuk [-] (75. M. Novák [-] ) -

Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÍCH Mikoláš - STANĚK Vojtěch (N), PILAŘ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: remíza

Tady to bude vyrovnaný zápas, těžko odhadnout, kdo vyhraje.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:01

Tip: výhra domácích