Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 15:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice si z vypjatého utkání v Žirovnici odváží tři body


Branky


9

V rámci 1.kola letošního ročníku Poutník ligy se potkala domácí rezerva Slavoje Žirovnice s hostujícím Tatranem Červená Řečice. Utkání bylo hodně bojovné a neobešlo se bez pár vypjatých momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat hostů dvěma brankami, domácí nedali penaltu

Už od prvních minut se hrál bojovný fotbal plný osobních soubojů. Domácí Slavoj otevřel brankový účet zápasu už v 6.minutě, kdy nedorozumění v obraně hostů využil Drápal. Hned za minutu ale bylo srovnáno, též po nedorozumění v obraně kterého se tentokrát dopustili domácí, dopravil míč do branky hostující kapitán Obranec. A hned v 16.minutě poslal Obranec hosty rovnou do vedení. Ve 22.minutě nařídil rozhodčí penaltu po faulu jednoho z obránců Tatranu ve vápně. K penaltě se postavil domácí Kolář, Brázda v brance hostů ovšem podržel svůj tým skvělým zákrokem. Po této penaltě na hřišti hodně vzplanuly emoce, žluté karty si odnesli jak exekutor penalty Kolář tak i hostující brankář Brázda. Domácí měli do konce poločasu mnoho možností na vyrovnání, jenže jejich pokusy končily většinou mimo branku hostů nebo v rukavicích hostujícího brankáře. Tatran mohl jít na konci poločasu do vedení, jenže vstřelená branka nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení.

 

Tatran i přes vyrovnání ubojoval vítězství

Hned z kraje druhého poločasu domácí srovnali stav utkání, když Novotný překonal pěknou přízemní střelou Brázdu v brance Tatranu. Hra se poté přelávala ze strany na stranu. V 62. minutě vrátil Tatranu vedení Kolbl, když po závaru ve vápně domácích dokázal míč dostat do branky. Domácí se tlačili do vyrovnání, to přineslo otevření obrany a možnosti hostům definitivně potvrdit vítězství. Domácí hrozili většinou vysokými míči, které směřovaly do vápna Tatranu, jenže všechny končily v rukavicích brankáře Tatranu Brázdy. Tatran si tak z Žirovnice odvezl plný počet bodů.

 

Reportáž z utkání zaslal Josef Slanina, děkujeme.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
Z. Kolář [-] - P. Kolář [-] , M. Jirsa [-] , V. Novotný [-] (86. V. Dufek [-] ) , J. Semotán [-] (57. L. Smrčka [-] ) , M. Drápal [-] , R. Doležal [-] (46. M. Secký [-] ) , D. Bednář [-] (73. D. Kuš [-] ) , M. Hřebecký [-] , D. Brýna [-] (73. V. Rušil [-] ) , O. Havlů [-]

TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - T. Obranec [-] , V. Pulda [-] , A. Kölbl [-] (70. O. Plachý [-] ) , J. Duchan [-] , P. Pavelka [-] (70. T. Novák [-] ) , D. Roubal [-] (34. O. Kubíček [-] ) , D. Krajhanzl [-] , J. Dýnek [-] , J. Aldorf [-] , Z. Káva [-]

ŽK: 15. R. Doležal , 22. P. Kolář - 10. Z. Káva , 22. J. Brázda , 60. D. Krajhanzl .
Hráči zápasu: J. Brázda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOUZ Filip - GAPKO Milan, KOSTKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích