3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice zvládly úvodní zápas s Blatnicí


Branky


16

Fotbalisté Třebelovic dokázali celkem pohodlně zvítězit na úvod sezóny s Blatnicí v poměru 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

V prvním kole nového ročníku přivítaly Třebelovice celek z Blatnice. Domácí hráči byli od začátku utkání více na míče, ale výrazné šance si nevytvářeli. Hostující bránu domácí ohrožovali především ze standartních situací, kterých měli požehnaně. Blatnice spoléhala po celé utkání pouze na rychlé protiútoky, ale za celé utkání si vytvořili pouze jednu 100% gólovku. Samostatný únik Milana Sovy ale bravurně zlikvidoval domácí Nesiba. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, převzal si míč na vlastním vápně Máca a v úniku přes celé hřiště poslal domácí do vedení.

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase se snažili domácí co nejrychleji rozhodnout, diktovali tempo hry, ale v koncovce jim nebylo přáno. Nejprve tečoval těsně vedle Rakušan, poté trestuhodně zahodil Standa Michal. Branky se tak domácí diváci dočkali v 75. minutě, kdy po nádherné přihrávce Sedláčka zkušeně zakončil Šplíchal – 2:0. O 8 minut později definitivně rozhodl ve svém posledním utkání Standa Michal, kdy dorazil do brány přímý volný kop a upravil na konečných 3:0. Třebelovice tak zaznamenaly výborný vstup do nového soutěžního ročníku na který bude chtít navázat v dalším kole na půdě Výčapů, kde to rozhodně nebude mít jednoduché, poněvadž i oni svůj úvodní zápas vyhrály.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Po celé utkání jsme byli lepší, vytvářeli si šance a Blatnici k ničemu nepouštěli. Kaňkou na našem výkonu bylo naše nasazení a chuť hrát s balónem. A také zranění dvou hráčů.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Liška [-] (11. O. Kemsa [-] ) , D. Smetana [-] , M. Máca [-] , R. Jurka [-] , S. Michal [-] (85. D. Janíček [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] (46. J. Šplíchal [-] ) , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] (85. T. Brychta [-] ) , K. Tesař [-] (73. M. Šmíd [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - J. Šimek [-] (78. R. Nykrmajer [-] ) , Z. Eberl [-] , M. Trnka [-] , M. Sova [-] (78. D. Chrásta [-] ) , L. Kratochvíl [-] , D. Lojka [-] , L. Tomšíček [-] , Z. Nedvědický [-] , T. Cech [-] (67. J. Spilka [-] ) , M. Hutař [-]

Hráči zápasu: J. Šplíchal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - KUPSKÝ David, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácím, kteří to urvou za 3 body.

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích