1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Fňukal opět řádil a vystřílel Myslibořicím v Blatnici výhru


Branky


14

V neděli odpoledne se na hřišti v Blatnicích odehrál zajímavý fotbalový zápas mezi týmy Blatnic a Myslybořic. Zápas skončil vítězstvím Myslybořic 2:1, a to i přesto, že první branka padla až v 35. minutě. Zápas byl plný napětí, a fanoušci obou týmů si přišli na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

První branka padla v 35. minutě, kdy Jan Fňukal z týmu Myslybořice proměnil nádhernou akci, kterou si spoluhráči vytvořili na hřišti. Tímto gólem se hostující tým ujal vedení 1:0. Jan Fňukal tímto zápisem ukázal svou střeleckou formu, kterou potvrdil i v dalším průběhu utkání. Hosté tak měli našlápnuto ke druhému vítězství posobě . Blatnice ale určitě chtěla zápas nejlépe otočit ve svůj prospěch a připsat si na svém hřišti tři body.

 

Hosté si výhru pohlídali

Ve 49. minutě zopakoval Jan Fňukal svůj výkon a přidal druhý gól pro Myslybořice, čímž se zvýšilo vedení na 2:0. Tento hráč si tak připsal třetí zápas po sobě kdy dál dvě branky do svého střeleckého konta a ukázal se jako nebezpečný útočník. Blatnice však nechtěly utkání vzdát a pokoušely se snížit manko. To se jim podařilo v 83. minutě, kdy Jan Hutař překonal obranu Myslybořic a snížil na 1:2. To však bylo z jejich strany na více než čestný výsledek. Blatnice bude muset zapracovat na své střelecké efektivitě, aby se mohly nadále držet v horní části tabulky.Celkově byl toto utkání plné napětí a obratů, které diváky určitě nezklamalo. Myslybořice si odvážejí tři body, zatímco Blatnice budou muset přemýšlet o tom, jak se zlepšit v následujících zápasech a připsat si konečně vítězství.

   


Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: V dalším kole jsme zajížděli do Blatnice, kde se nám dlouhodobě nedaří, ani si nepamatuji, kdy jsme naposledy vyhrali. Ze začátku jsme měli štěstí, když nás podržela nejdřív tyč a pak brankář Dominik Billa, pak jsme měli smůlu se zase blýskl na druhé straně Holík. Z brejku jsme dali úvodní trefu, po půlce přidali druhý gól jako z fotbalové učebnice. Domácí srovnali hlavou Martina Hutaře, když hráli buď a nebo na 3 útočníky. Nakonec jsme závěrečný tlak ustály a odvážíme si z Blatnice cenné body.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Sova [-] , Z. Eberl [-] , J. Trnka [-] , T. Cech [-] , M. Trnka [-] , Z. Nedvědický [-] (64. J. Dusík [-] ) , L. Kratochvíl [-] , D. Lojka [-] , O. Smolka [-] , M. Hutař [-]

TJ Myslibořice
D. Billa [-] - L. Macháček [-] , V. Čapoun [-] , M. Šoustal [-] , T. Kratochvíl [-] - L. Šabata [-] , F. Hvězda [-] , M. Ludvík [-] (82. J. Dvořák [-] ) , J. Matoušek [-] (90. M. Čapoun [-] ) - J. Fňukal [-] , P. Vejvoda [-]

ŽK: 87. O. Smolka , 90. T. Cech - 45. P. Vejvoda , 50. J. Fňukal , 72. M. Ludvík .
Hráči zápasu: M. Hutař - J. Fňukal .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - KUPSKÝ David, DUŠEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Zápas dvou tabulkových sousedů, ve kterém zvítězí hosté.