0:4
(0:1)
40. T. Ondráček
71. J. Votava (p.)
81. P. Hrobař
92. M. Blatný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice i díky dvěma gólům z penalty porazily jasně domácí Hartvíkovice


Branky


40. T. Ondráček , 71. J. Votava (p.) , 81. P. Hrobař , 92. M. Blatný (p.)
14

V nedělní odpoledne se na hřišti v Hartvíkovicích odehrál zápas, který nejspíše ještě dlouho budou fanoušci obou týmů vzpomínat. Hostující tým Hrotovice si odvezl tři body po výhře 4:0 nad domácím týmem Hartvíkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V neděli přivítaly Hartvíkovice na své půdě mužstvo z hrotovic. V minulém kole obě mužstva vyhráli a tak chtěli obě mužstva navázat na předchozí vítězství. Začátek zápasu provázel spoustu nepřesností. Postupně začali být aktivnější hosté a vypracovali si 2 vyložené šance ovšem brankář chalupa za svá záda míč nepustil. Ve 40. Minutě prodloužil míč Blatný na Ondráčka a ten již další šanci využil a obstřelil golmana Chalupy 0:1. 

Hosté ještě skóre navýšili

Do druhé poloviny chtěli domácí vstoupit aktivněji, ale  průběh navázal na konec prvního poločasu kdy byli stále aktivnější hosté , které si vytvářeli další šance. V 71.minutě fauloval ve vápně domácí Sýkora a Votava z pokutového kopu bezpečně proměnil. Domácí poté hru otevřeli a hosté chodili do otevřené obrany kdy z útočného autu domácích unikl hostující Hrobař a zvýšil na 0:3. Domácí poté zahrozili z útočného rohu ale hostující hráč vykopl míč z brankové čáry a tak se jim snížit nepodařilo. V 90. Minutě už jen završil vítězství z pokutového kopu Blatný a tak si Hrotovice odvezli zasloužené 3 body. Tato výhra posunula tým Hrotovice v tabulce a posílila jejich sebevědomí. Naopak, Hartvíkovice budou muset analyzovat svůj výkon a hledat způsoby, jak se zlepšit.

Celkově bylo utkání mezi Hartvíkovicemi a Hrotovicemi napínavým a dynamickým zápasem, který ukázal sílu týmu Hrotovice. Gratulujeme jim k vítězství a přejeme oběma týmům mnoho úspěchů v jejich nadcházejících zápasech.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, asistent trenéra: Diváci za velmi teplého a slunečného počasí mohli sledovat zajímavý, dynamický fotbal. Hra na malém hřišti se přelévala z jedné strany na druhou a u oba týmy si tvořily slibné šance. Od začátku ale byli lepší hosté, kteří si výhru zasloužili. Domácím patří uznání, že ani za nepříznivého stavu nepřestali hrát a do konce utkání předváděli slušnou hru.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] (66. M. Záviška [-] ) , D. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] , V. Nováček [-] , M. Kopuletý [-] , J. Gottvald [-] (80. M. Kafka [-] ) , V. Hadraba [-] (62. D. Horký [-] ) , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] , R. Sýkora [-]

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - M. Blatný [-] , T. Ondráček [-] , J. Kučera [-] (81. L. Pohanka [-] ) , J. Petřek [-] (81. R. Fiala [-] ) , L. Škoda [-] , P. Hrobař [-] , M. Růžička [-] (85. L. Nevtípil [-] ) , T. Hadraba [-] (81. T. Novotný [-] ) , F. Pekárek [-] , P. Padělek [-] (58. J. Votava [-] )

ŽK: 58. M. Outulný , 90. R. Sýkora - 54. M. Růžička , 61. J. Petřek , 85. T. Ondráček , 87. L. Škoda .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - SVOBODA Vladimír, ŘEZANINA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hartvíkovice v minulém kole porazili Stařeč a Hrotovice si zase vyšláply na favorita celé soutěže Rokytnici.
V Hartvíkovicích je to specifické. Soupeřům se zde hraje špatně. Ale kvalita je na straně Hrotovic.
Výhra 3:1 pro Hrotovice. Utkání bude řídit brankář Lipníka Rohony.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

S námi měli Hartvíkovice štěstí. Pokud nezaberou, pak doma s Hrotovicemi podlehnou.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza