Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 14:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice zvládly obrat s Lipníkem


Branky


13

Ve vzrušujícím fotbalovém utkání mezi týmy Třebelovice a Lipník si diváci mohli užít mnoho gólů a obratů. Domácí Třebelovice nakonec slavily vítězství 4:2, i když se na začátku utkání zdálo, že Lipník bude mít navrch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Od začátku utkání byl hostující tým na hřišti lepším týmem a zaslouženě se dostal do dvoubrankového vedení díky brankám Šťávy a Vozára. To hráče Lipníku uspokojilo a půl hodině hry začali přebírat iniciativu hru domácí Třebelovice a začali se dostávat do nadějných šancí. Snižovací branky se tak domácí hráči dočkali ve 38. minutě, kdy se prosadil Máca. O pár minut vyrovnat Hlavičkou Jurka, a když ani na centr nedosáhl Liška, šlo se do kabin za stavu 1:2 pro hosty.

 

.

Domácí otočili vývoj druhé půle

Do druhého poločasu vstoupili domácí ještě více nabuzeni a hosty doslova zatlačili na vlastní polovinu a ti spoléhali pouze na rychlé protiútoky, které dokázal zlikvidovat v brance domácí Krejčí. Vyrovnání se diváci dočkali v 54. minutě, kdy se prosadil hlavou Martin Liška. O 7 minut později už šli Třebelovice do vedení. Po krásné akci Sedláčka se dostal míč k Jurkovi a ten poslal domácí do vedení. Opaření hosté nebyli schopni na tenhle vývoj reagovat a pověstný hřebíček do rakve jim zasadil Josef šplíchal, když dokázal přehodit brankáře z 50 metrů. Domácí si pak již vedení pohlídali a připsali důležité tři body.

 Celkově byl toto vzrušující fotbalový zápas, který nabídl mnoho emocí a gólů. Tým Třebelovic nakonec zvítězil 4:2 a získal cenné tři body. Tímto výsledkem se stali hrdými vítězi tohoto zápasu a jejich fanoušci mohou být spokojeni s jejich výkonem na hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Vstup do utkání se nám nepovedl. Hostující hráči byli všude rychleji a zaslouženě šli do vedení. Poté nás ovšem nakopla branka před koncem poločasu a od té chvíle jsme na hřišti jednoznačně dominovali a zaslouženě zvítězili.

Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Prvních 30 minut jsme na hřišti dominovali a šli do zaslouženého vedení 2:0. Bohužel to nás uspokojilo a naprosto nám po zvýšení na 2:0 opadlo tempo, i když jsme se dostali ještě do čtyř 100% tutovek, které jsme neproměnili, tak soupeř zaslouženě vyhrál, jelikož od 30. minuty prostě chtěl více, my jsme hráli v tempu jak na tréninku a soupeř nás zaslouženě potrestal.



Sestavy


TJ Třebelovice
J. Krejčí [-] - D. Smetana [-] , M. Máca [-] (90. O. Kemsa [-] ) , K. Tesař [-] (46. J. Šplíchal [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] , M. Liška [-] , T. Brychta [-] , R. Jurka [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - L. Žák [-] (27. A. Kisela [-] ) , R. Šťáva [-] , D. Vozár [-] (86. F. Bárta [-] ) , O. Molák [-] (63. . Syrový [-] ) , L. Vojáček [-] , M. Mašeja [-] , P. Burian [-] (73. J. Padělek [-] ) , D. Křemenák [-] , M. Jarý [-] , T. Kutálek [-]

ŽK: 31. M. Máca , 39. K. Skoumal , 59. M. Liška - 22. L. Žák , 27. T. Kutálek , 86. M. Mašeja .
Hráči zápasu: M. Liška - D. Vozár .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou týmů, které mají 6 bodů ze 4 zápasů. O něco více věřím domácím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ani jeden mančaft jsem dlouho hrát neviděl a výsledky jsou podobné. Budu věřit domácímu prostředí.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů