4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice jasně přehrála Blatnici


Branky


2. Š. Vladeka , 25. R. Ferkl (p.) , 43. Š. Vladeka , 87. J. Hakl
15

Ve vzrušujícím fotbalovém zápase mezi Rokytnicí a Blatnicí zvítězilo domácí mužstvo 4:0. Zápas, který se odehrál na stadionu v Rokytnici, přinesl mnoho emocí a skvělých momentů pro fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Na úvodní branku zápasu nečekali přítomní diváci příliš dlouhou. Hned ve 2. minutě se po Ferklově přihrávce ocitl sám před gólmanem Vladeka a svým lobem poslal Rokytnici do vedení. Domácí drželi po čas první půle balón na svých kopačkách, kombinovali an soupeřově polovině a blatnické hráče nepustili do větších šancí. Své vedení rokytnické mužstvo navýšilo ve 25. minutě, kdy sudí Sedláček po faulu na Vahil’u nařídil pokutový kop, jenž proměnil Ferkl. Pojistka v podobě třetí branky přišla dvě minuty před koncem první půle, kdy se z levé strany prosmýkl do vápna Vladeka a přesně umístěnou střelou k tyči rozjásal domácí fanoušky.

 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé půli kontrolovala Rokytnice průběh utkání a podobně jako v prvním dějství, domácí defenziva neumožnila Blatnici ohrozit branku gólmana Hobzy. Hned několikrát mohli fotbalisté 1.SK navýšit své vedení, dvakrát ale míč skončil pouze na tyči, v dalších případech pouze v zámezích či rukavicích Holíka. Čtvrtá branka utkání tak přišla až v 87. minutě, v chumlu ve vápně se k balónu dostal J. Hakl a pravačkou zvýšil na 4:0. Rokytnice se tak touto výhrou přiblížila vedoucím Výčapům na jeden bod a společně s Hrotovicemi mohouzačít stíhací jízdu za prvním místem tabulky. Blatnici patří po prohře předposlední příčka.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Chtěl bych všechny hráče pochválit, utkání jsme kontrolovali a nepustili soupeře téměř do žádné šance. Zapracovat musíme ještě na zakončení, nastřelili jsme dvě tyčky a několik dalších šancí jsme neproměnili.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] (57. F. Štork [-] ) , M. Vahila [-] (35. M. Dufek [-] ) , L. Hakl [-] , I. Rygl [-] (76. J. Syrový [-] ) , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] (57. J. Bartejs [-] ) , Š. Vladeka [-] , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] (76. O. Bartejs [-] ) , D. Tomek [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - J. Šimek [-] (46. J. Dusík [-] ) , D. Chrásta [-] (46. M. Sova [-] ) , Z. Eberl [-] , J. Trnka [-] (88. R. Nykrmajer [-] ) , T. Cech [-] , M. Trnka [-] , L. Kratochvíl [-] , D. Lojka [-] , O. Smolka [-] , M. Hutař [-]

ŽK: 20. L. Hakl , 51. I. Rygl , 74. F. Štork - 54. O. Smolka , 83. D. Chrásta .
Hráči zápasu: Š. Vladeka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - PINTÉR Štefan, VOŠMERA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Domácí by měli bez problémů vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rokytnice zaváhala v Hrotovicích, doma ale potvrdí roli favorita a urve všechny body vysokým rozdílem.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích