2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Valče výhrou proti Myslibořicím prohání čelo tabulky


Branky


17

Ve vyrovnaném fotbalovém zápase mezi týmy Valeč a Myslibořice byli diváci svědky vítězství domácího týmu se skóre 2:0. Zápas nabídl spoustu zajímavých momentů a dramatických chvil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V pouťovém zápase přivítali domácí před hezkou návštěvou mužstvo Myslibořic a chtěli dodržet tradici a na pouť zvítězit! Podle toho také domácí začali, byli aktivnější a většinou se hrálo na půli hostů, kteří hrozili jen ze standartek a dlouhých nákopů. Domácí měli několik slibných náznaků, ale chyběla přesná finální přihrávka a tak se šance rodily těžce. A když už se povedlo, tak byl na místě hostující brankář.Tak si domácí pomohli standardkou. Ve 28.minutě nasměroval přímý kop z hranice vápna krásně do branky Tomáš Čech a domácí vedli1:0!

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhé půle hosté vstoupili lépe. Hra se vyrovnala a vypracovali si i šanci ze hry, ale domácí brankář Adam Diviš domácí podržel! Domácí hru postupně srovnali a hra se přelévala ze strany na stranu.Domácí se nakonec dočkali pojistky v 84.minutě po krásné rychlé kombinaci posunul míč do vápna Tomáš Čech na Marka Pislcajka a ten chladnokrevně proměnil 2:0! Domácí vybojovali tři body a potvrdili tradici, že o pouti body nerozdávají a společně s fanoušky si užili děkovačku!  Toto vítězství přineslo Valeči tři důležité body a posunulo ji v tabulce výše. Fanoušci byli nadšení ze skvělého výkonu svého týmu na domácím hřišti.Celkově šlo o napínavý zápas s kvalitním fotbalem a skvělou atmosférou na stadionu v Valeči. Gratulujeme týmu Valeč k vítězství a těšíme se na další vzrušující zápasy v nadcházejícím fotbalovém ročníku.


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Těžký zápas proti důraznému soupeři.Všichni kluci to odmakali a vybojovali další důležité body i herní projev se proti poslednímu zápasu zlepšil!




Sestavy


SK Valeč
A. Diviš [-] - T. Pačinek [-] , T. Diviš [-] (56. M. Pislcajk [-] ) , P. Zikán [-] (77. F. Padělek [-] ) , J. Ludvík [-] (77. T. Vítámvás [-] ) , M. Mašíček [-] (56. F. Strohmer [-] ) , T. Čech [-] , J. Kremláček [-] (51. O. Kopuletý [-] ) , M. Kopuletý [-] , D. Pipek [-] , D. Cabejšek [-]

TJ Myslibořice
D. Billa [-] - V. Čapoun [-] , L. Macháček [-] (62. M. Hruška [-] ) , T. Kratochvíl [-] , M. Ludvík [-] - F. Hvězda [-] , L. Šabata [-] , J. Matoušek [-] , J. Dvořák [-] (78. M. Pevný [-] ) - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-]

ŽK: 90. T. Čech , 91. T. Vítámvás .
Hráči zápasu: A. Diviš - M. Ludvík .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - SVOBODA Vladimír, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Derby, ve kterém zvítězí Valeč.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích