4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice si poradila ve šlágru kola s Valčí


Branky


18

Rokytnice se v utkání proti Valeči radovaly z vítězství 4:1. První poločas skončil vedením Rokytnic 1:0. Celkově šlo o skvělý výkon domácího týmu, který si zaslouženě připsal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Začátek utkání o třetí místo přinesl šance na obou stranách hřiště. První příležitost měli na svých kopačkách hosté, jejich radost ovšem překazila břevno. Nadějné příležitosti si v první půlhodince připravilo také rokytnické mužstvo, Ryglův lob byl ovšem před bránou vyhlavičkován, Dufek z levé strany přestřelil bránu, o chvíli později hlavičku F. Štorka bravurně zneškodnil gólman Diviš. Do vedení se Rokytnice dočkala ve 35. minutě, kdy se po dorážce Tomkovy střely prosadil F. Štork. Konec první půle nepřinesl větší šance, případné pokusy domácích končily u gólmana, ofenzivní hrozby Valče zase dokázala rokytnická obrana eliminovat.

Domácí ještě skóre navýšili

Po návratu z kabin domácí mužstvo během krátké chvíle své vedení navýšilo. V 52. minutě vysunul Ferkl Dufka, který svůj únik úspěšně zakončil střelou do odkryté brány. O čtyři minuty později byl opět se k míči ve vápně dostal F. Štork a zvýšil na 3:0. Nováček soutěže z Valče sice dokázal po pěkné brance Ludvíka v 72. minutě, výhru svého týmu ale deset minut před koncem zpečetil Vladeka, jehož střela zpoza vápna skončila přesně v horním rohu valečské brány. Toto vítězství posune Rokytnici v tabulce výše a dá jim větší sebevědomí pro nadcházející zápasy. Valeč se zase pokusí analyzovat tento zápas a pracovat na svých nedostatcích, aby se zlepšili v nadcházejících utkáních.Celkově to byl fotbalový zápas plný emocí a akce, který si diváci jistě užili. Gratulujeme týmu Rokytnice k jejich vítězství a týmu Valeče k jejich bojovnému výkonu.

 



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Domácím musím pogratulovat k vítězství, nemůžu hráčům upřít snahu a nasazení,ale to dnes na body nestačilo!



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - F. Štork [-] , M. Dufek [-] (57. M. Štork [-] ) , J. Hakl [-] (63. J. Syrový [-] ) , L. Hakl [-] , I. Rygl [-] , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] (63. T. Královec [-] ) , Š. Vladeka [-] (81. M. Prokeš [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Tomek [-]

SK Valeč
A. Diviš [-] - T. Pačinek [-] , T. Diviš [-] (78. T. Vítámvás [-] ) , P. Zikán [-] (58. M. Ludvík [-] ) , J. Ludvík [-] , M. Mašíček [-] (58. M. Pislcajk [-] ) , T. Čech [-] , M. Kopuletý [-] (72. F. Padělek [-] ) , O. Kopuletý [-] , D. Pipek [-] , D. Cabejšek [-]

ŽK: 46. J. Hakl , 72. J. Syrový , 79. Š. Vladeka - 33. T. Čech .
Hráči zápasu: L. Hobza .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: ROHONY Filip - SVOBODA Vladimír, ŠULC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na jasnou záležitost domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zápas slibuje pěkný fotbal. Bouřliví domácí fanoušci kluky z Rokytnice poženou ale k vítězství. Doufám, že opět nastoupí Marián Vahila a přispěje nějakým gólem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích