2:1
(2:0)
79. D. Vala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Steřeč zaznamenala důležitou výhru proti Třebenicím


Branky


17

Ve fotbalovém zápase Stařeč-Třebenice se domácí tým radoval z vítězství 2:1 nad soupeřem. Klíčovým hráčem tohoto vítězství byl Pavel Špaček, který se dvakrát střelecky prosadil a pomohl tak svému týmu získat tři body. Domácí tým si vypracoval dvougólový náskok v prvním poločase a dokázal udržet vedení až do konce zápasu, i přes snahu soupeře. Toto vítězství bude pro Stařeč určitě radostným momentem a zároveň potvrdilo schopnosti Pavla Špačka jako významného střelce v týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Špaček dvakrát udeřil

Utkání s Třebelovicemi začali domácí velice dobře a hned ve 2. minutě zápasu šli do vedení 1:0. Branka domácí tým ještě více nakopla a po celý první poločas  byli lepším mužstvem na hřišti. Vypracovali  si velké množství brankových příležitostí. Vsítit druhou branku se jim však podařilo až v závěru poločasu. Vzhledem k předvedené hře měl být výsledek první půle jednoznačnější, ale opět domácí zahodili i ty nejvyloženější šance. 

Hosté alespoň snížili

Ve druhém poločase domácí začali opět dobře a začátek byl v jejich režii. Postupem času se však fotbal začal vytrácet a byly k vidění pouze nakopávané míče. Hosté hrozili pouze z brejkových situací. Deset minut před koncem se hostům podařilo snížit na 2:1. Důsledkem toho byl z domácí strany strach o výsledek a nesmyslné bránění bez přidržení míče. Tohoto hostující tým využil a v závěru utkání se snažil o vyrovnání, kdy zahrával několik standardních situací ze střední vzdálenosti, ale tyto řešil špatně, nebo je domácí eliminovali dobrými obranými zákroky. Tato výhra byla pro Stařečí důležitá, jelikož posílila jejich pozici v tabulce a přinesla radost fanouškům. Tým Stařečí nyní bude chtít pokračovat ve svém úspěšném výkonu a budovat na této výhře, aby dosáhl dalších úspěchů v průběhu sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Špaček Milan, trenér: Vzhledem k předvedené hře měl být výsledek první půle jednoznačnější, ale opět jsme zahodili i ty nejvyloženější šance. Ve druhém poločase jsme začali opět dobře a začátek byl v naší režii. Postupem času se však fotbal začal vytrácet a byly k vidění pouze nakopávané míče. Hosté hrozili pouze z brejkových situací. Deset minut před koncem se hostům podařilo snížit na 2:1. Důsledkem toho byl z naší strany strach o výsledek a nesmyslné bránění bez přidržení míče. Tohoto soupeř využil a v závěru utkání se snažil o vyrovnání, kdy zahrával několik standardních situací ze střední vzdálenosti, ale tyto řešil špatně, nebo jsme je eliminovali dobrými obranými zákroky. K této situaci nemělo vůbec dojít a měli jsme utkání rozhodnout jednoznačně ve svůj prospěch během prvního poločasu a vsítit daleko více branek a odehrát tak druhý poločas v úplném klidu. Za předvedený výkon v tomto utkání však musím všechny hráče pochválit a i když vítězství nebylo jednoznačné, tak bylo vidět, že jsme jasně lepším mužstvem na hřišti.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Prospaný první poločas nás stál opět body. Ve venkovních zápasech se nám vůbec nedaří a tristní koncovka mluví za vše. Musíme sklopit hlavy, zatnout zuby a konečně to taky urvat bojovností!



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - P. Stuchlík [-] , K. Janík [-] (93. D. Kašiár [-] ) , P. Špaček [-] , . Havlíček [-] , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , D. Lorenc [-] (77. L. Ježek [-] ) , M. Linhart [-] (31. R. Přikryl [-] ) , J. Zejda [-] , R. Valíček [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - D. Smetana [-] , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] , K. Tesař [-] (63. D. Vala [-] ) , M. Kabelka [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (38. D. Janíček [-] ) , M. Liška [-] , T. Brychta [-]

ŽK: 48. P. Stuchlík - 2. D. Smetana , 14. K. Tesař .
Hráči zápasu: P. Špaček - O. Kemsa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - VRZÁČEK Josef, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Stařeč potřebuje nutně zabrat a nad Třebelovicemi zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Výsledkově stále bloudíme ve tmě, ale herně už vidíme světlo na konci tunelu :) už to přijít musí, odskáčou to Třebelovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů