Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice si po skvělém prvním poločase udržely proti Blatnici výhru


Branky


18

V zápase mezi Hrotovicemi a Blatnicí se Hrotovice rychle ujaly vedení 4:0 a zdálo se, že mají zápas pod kontrolou. Nicméně Blatnice se nevzdaly a dokázaly vstřelit dva góly, ale na více jim to již nestačilo. Hrotovice zvítězily 4:2 a získaly cenné body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o čtyři góly napřed

Do nedělního souboje mezi Hrotovicemi a Blatnicí nastoupili lépe domácí. Díky svojí kombinační hře a rychlým průnikům přes obranu hostů se často dostávali k zakončení. Jako první těžil z nátlaku Tomáš Hadraba, který si v 18. minutě naběhl na centr z rohu a otevřel skóre. Do pěti minut jej následoval Pavel Padělek hlavou, opět po centru ze strany. Na 3:0 za další 3 minuty zvýšil Tomáš Ondráček po samostatném nájezdu. Těsně před přestávkou hostující obraně zamotal hlavu Jan Votava a samostatným průnikem až před branku vstřelil čtvrtou branku domácích.

Hosté již pouze snížili

Zdálo se, že je zápas rohodnut. Domácí ale po přestávce polevili a dávali více prostoru hostům, kterým se podařilo dvakrát snížit po standardních situacích v 58. minutě Daniel Lojka a v 62. Michal Trnka. Kromě nastřelené tyče se ale hosté k další větší dramatizaci utkání nedostali, domácí Hrotovice tedy vybojovaly výhru 4:2. Toto vítězství udrželo Hrotovice na prvním místě v tabulce a zvýšilo jejich šance na úspěšnou sezónu. Fanoušci mají v týmu Hrotovic hodně důvodů k radosti a těší se na další zápasy, kde budou moci podporovat své milované hráče.Zápasy jako tento nám připomínají krásu fotbalu a vášeň, kterou přináší. Gratulujeme Hrotovicím k jejich vítězství a přejeme jim hodně úspěchů v nadcházejících zápasech. Blatnici naopak přejeme, aby po nepovedeném úvodu soutěže zabraly a najely tak na vítěznou vlnu, která je zdobila v předešlých sezónách.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Laštovička Pavel, trenér: První poločas jsme zvládli velice dobře a průběžný výsledek 4:0 odpovídal průběhu zápasu. Po přestávce jsme ale přestali běhat, dostali dva góly a výkon byl hodně rozpačitý. Na to si musíme v dalších důležitých zápasech dávat pozor, abychom udrželi vydřenou první příčku.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] (58. J. Křivánek [-] ) - T. Holoubek [-] , T. Ondráček [-] , P. Padělek [-] , J. Kučera [-] (79. M. Mlejnek [-] ) , T. Hadraba [-] , J. Votava [-] , P. Hrobař [-] , M. Růžička [-] (85. L. Nevtípil [-] ) , M. Svoboda [-] , L. Škoda [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - Z. Nedvědický [-] , J. Spilka [-] (84. J. Dusík [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Trnka [-] , T. Cech [-] , M. Trnka [-] , L. Kratochvíl [-] , D. Lojka [-] , O. Smolka [-] (46. J. Šimek [-] ) , M. Hutař [-]

ŽK: 41. M. Růžička , 81. T. Ondráček - 65. J. Trnka , 80. M. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Ondráček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - VRZÁČEK Josef, CHYTKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Blatnice má pouhé 3 body. Zato Hrotovice jedou na vítězné vlně a s tímto soupeřem by si měli poradit. Hrotovice jsou první, Blatnice předposlední. Pokud se utkání nepodcení, vidím to na výhru Hrotovic. Tip na výsledek 4:0. Nevěřím tomu, že Blatnice vstřelí gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hrotovice mají silný střed hřiště a přehrají i díky tomu doma Blatnici minimálně o 2 góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích