Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovicím na výhru v Horním Újezdě nestačilo ani rychlé vedení 3:0


Branky


14

Ve vysoce dramatickém zápase mezi Horním Újezdem a Hrotovicemi to vypadalo, že hosté mají vše pod kontrolou, vedli 3:0 po pouhých třinácti minutách hry. Nicméně, domácí tým se nevzdal a bojoval do poslední chvíle. S neskutečnou odhodlaností dokázali srovnat skóre na 3:3, přinášejíce divákům vzrušující a nezapomenutelný zážitek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli skvělý začátek zápasu

V desátém kole na hřiště domácích zavítal tým Hrotovic. Tým Hrotovic, který po devíti kolech vedl tabulku soutěže. Za příjemného počasí v sobotním odpoledni se tak fanoušci mohli těšit na solidní výkon obou mužstev. Domácí se od gólové příležitosti dostali ve čtvrté minutě zásluhou Š. Čermáka.  Ten bohužel nemířil přesně a jeho střela minula pravou tyč hostí. Za to hosté se nemýlili v 9. minutě, kdy první gól utkání vstřelil hostující T. Ondráček. S domácími bylo ještě hůř, neboť v 10. minutě navyšoval skóre pro hosty J. Votava. A pohroma byla dokonána ve 13. minutě, kdy na tři nula pro hosty navyšoval opět T. Ondráček. Domácí se museli pořádně oklepat, neboť vývoj utkání byl zcela jednoznačný. Ve 24. minutě se podařilo snížit domácím přízemní střelou P. Ciprysem. Domácí tak částečně překonali prvotní katastrofální vstup do zápasu. V první půli se již skóre neměnilo, i když se jak hosté, tak i domácí snažili o další přesný zásah. 

 

Domácím se podařilo vyrovnat

V druhém poločase začali domácí o mnoho lépe. Hned v úvodu svojí střelou, bohužel jen vystrašil hostujícího gólmana R. Durda, střela se nevešla mezi tyče. Domácím se podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu zásluhou A. Bartese v 53. minutě. V 65. minutě se domácím podařilo vyrovnat, a to díky standartní situaci a přesnému zakončení M. Ošmerou. Do konce utkání se pak oba týmy snažili o překlopení vítězství na svoji stranu, ale skóre se již neměnilo. Oba týmy si tak připsaly do tabulky po jednom bodu.             



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Dlouho nepamatuji, že bychom v rozmezí od 9. do 13. minuty inkasovali hned třikrát. V tu chvíli to vypadalo, že skóre bude u hostů jen narůstat. My jsme se však dokázali srovnat a do poločasu aspoň snížit a neinkasovali jsme. Ve druhém poločase bylo důležité opět neinkasovat a připravit si kvalitní šance, které by vedly ke vstřelení gólů. To se nám podařilo. Díky zlepšenému výkonu v průběhu druhého poločasu, lepší koncentrací a nevyráběním hrubých chyb se nám podařilo aspoň urvat bod.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - V. Štaffa [-] (37. O. Uličný [-] ) , A. Bartes [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , J. Homolka [-] , J. Pivoňka [-] (46. M. Řezáč [-] ) , Š. Čermák [-] , V. Pavlík [-] (56. T. Vávra [-] ) , P. Ciprys [-] , A. Svoboda [-] (63. M. Zvěřina [-] )

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - T. Ondráček [-] (80. R. Fiala [-] ) , J. Kučera [-] (74. P. Padělek [-] ) , J. Petřek [-] , J. Votava [-] , P. Hrobař [-] , M. Svoboda [-] , M. Růžička [-] , T. Holoubek [-] , L. Škoda [-] , Z. Kovář [-]

ŽK: 88. P. Ciprys - 67. L. Škoda , 87. J. Petřek .
Hráči zápasu: M. Ošmera - T. Ondráček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MACEK Ivo - PALÍK Radek, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 05:40
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:46

Tip: výhra domácích

Zápas o postup do Reality 11 1. B Třídy Kraje Vysočina. Domácí zvítězí 1:0 gólem střídajícího žolíka Dominika Špačka.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 07:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 06:08
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Horní Újezd v minulém kole překvapivě vysoko zvítězil v Hartvíkovicích. Hrotovice doma nečekaně remizovali s Valčí. Na utkání jsem nebyl, neviděl jsem je, takže těžko hodnotit jak to vypadalo.
Co se týče samotného utkání, tak se utkají dva celky ze špičky tabulky. Oba dva týmy umí hrát fotbal. Ale přece jenom o něco více věřím hostům z Hrotovic. Očekávám, že budou padat branky. Výhra Hrotovic 3:2.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 02:11

Tip: výhra hostů