3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B nenechaly Dukovany B pomalu ani vystřelit, a proto jasně zvítězily


Branky


14

V dalším fotbalovém zápase mezi týmy Okříšky B a Dukovany B se odehrála zajímavá událost, která skončila vítězstvím domácího týmu Okříšky B se skóre 3:0. Zápas nabídl divákům řadu emocí a fotbalových okamžiků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V úvodu zápasu nechtěl ani jeden z týmů udělat chybu a zápas se odehrával především ve středu. Více ze hry měli hosté, ale od 20 minuty začali mít více ze hry domácí. První branku vstřelil ve 24.minutě I.Večeřa, ke kterému se po krásné kombinaci dostal balón a z úrovně penalty umístil přesně k tyči svatyně. Těsně před koncem poločasu domácí udeřili zničehonic podruhé. Balón dostal do lajny Veleba, zvedl hlavu a našel na zadní tyči zcela volného Moláka, který zívající prázdnou branku neminul 2:0.

Domácí ještě skóre navýšili

Druhá půle se odehrávala za stálého tlaku domácího družstva, které klasicky nedalo spoustu branek ze slibných příležitostí. Ujala se pouze Molákova sólo akce po vybojovaném balónu v 60.minutě. Tohoto hráče nemohl soupeř v daném momentě zastavit, a tak se trefil podruhé v zápase a zařídil konečný výsledek 3:0 ve prospěch Okříšek B. Zaslouží si pochvalu za své výkony a střeleckou formu v tomto utkání. Celkově byl zápas mezi Okříšky B a Dukovany B plný vzrušujících momentů a sportovního ducha. Domácí tým si odnesl vítězství a fanoušci mohli být spokojeni s výkonem svých hráčů. Dukovany B se budou snažit v dalších zápasech zlepšit své výsledky a bojovat o vítězství Okříšky B se navíc vítězstvím dostali v tabulce před svého soupeře.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Ferda Michal, brankář: Dukovany za celé utkání neměli vážnější šanci, 3 body si zasloužíme, i když hra zejména v první půli měla k ideálu daleko. Dík patří zejména klukům v obraně, že hosty nenechali ani pořádně vystřelit. Škoda, že jsem si po dlouhé době nemohl zahrát s matadorem J.Jůzou kvůli chybě ve střídání"

SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: S takovým výkonem, jaký jsme předvedli dnes nebudeme bodovat nikde"



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - T. Dočkal [-] , M. Hobza [-] , T. Trnka [-] , V. Jůza [-] (72. R. Salát [-] ) , I. Večeřa [-] , J. Jeřábek [-] (30. F. Teplan [-] ) , M. Veleba [-] (72. B. Neubert [-] ) , P. Molák [-] , O. Dosedla [-] (62. D. Šinkovský [-] ) , M. Večeřa [-]

SFK Dukovany 2001 B
O. Ošmera [-] - L. Traxler [-] (69. V. Soukup [-] ) , J. Nahodil [-] , P. Jelínek [-] (40. T. Juřík [-] ) , M. Ferus [-] , P. Traxler [-] (46. M. Doskočil [-] ) , P. Jílek [-] , F. Smysitel [-] , J. Jakub [-] , T. Bořil [-] (72. T. Soukup [-] ) , P. Pislcajt [-]

ŽK: 75. T. Trnka - 16. V. Soukup .
Hráči zápasu: M. Večeřa - J. Jakub .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - ŠÍN Martin, VOŠMERA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady o něco více věřím hostům z Dukovan.

Tip: výhra hostů