4:1
(3:1)
11. V. Jůza
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václav Říha z Šebkovic B sestřelil Okříšky B hattrickem


Branky


12. V. Říha , 17. V. Říha , 42. V. Říha , 83. Z. Maule - 11. V. Jůza
13

Výborný výkon Václava Říhy přivedl tým Šebkovic B k jasně dominujícímu vítězství nad Okříšky B v posledním zápase. S neskutečným hattrickem zajistil Říha svému týmu všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václav Říha otočil vývoj první půle hattrickem

 

Lépe do utkání vstoupily hosté, kteří šli v 11. minutě po obranném rohu do rychlého protiútoku, na jehož konci se střelou ke vzdálenější tyči prosadil Jůza. Domácí se však z této pomyslné facky rychle vzpamatovali a hned za minutu se radovali z vyrovnávacího gólu. Domácí forvard Říha se dostal do samostatného úniku a tváří v tvář brankáři hostí dokázal zachovat chladnou hlavu a bezpečně proměnil na 1:1. Šebkovičtí najednou jakoby pookřáli, začali lépe kombinovat mezi obranou a zálohou, což jim usnadňovalo přechod do útočné tranzice, při které využívali zejména rychlonohé křídelníky Melána s Bílkem. V 17. minutě se právě Bílek dokázal prosadit v křídelním prostoru, odkud vyslal přízemní přihrávku na Říhu a ten bez problému uklidil míč do poloodkryté brány. Zbytek první půle již domácí fotbalisté žádné drama nepřipustili, naopak ve 42. minutě si od záložníků převzal míč Říha nádherným sólem, při kterém nechal za zády obránce hostí, se dostal do zakončení a zkompletoval tak hattrick. Do šaten se tak odcházelo za stavu 3:1 pro domácí.

 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu se oba trenéři rozhodli svá mužstva oživit střídáním. Na straně Oříšek přišli do hry dva noví borci, Šebkovice vystřídaly dokonce hned tři hráče. Tento tah vyšel lépe kouči Okříšek, které téměř zavřely domácí fotbalisty na jejich polovině hřiště a diktovaly tempo utkání. Domácí defenziva však dokázala tlaku odolávat, a to především útočným standardkám, kterých měli hosté, i díky nedisciplinovanosti domácích fotbalistů, požehnaně. Jak se zápas nachyloval ke konci, síly na obou stranách ubývaly a hra se čím dál více kouskovala. V posledních 15 minutách si Šebkovičtí dokázali vytvořit ještě dvě vážnější šance. Nejprve našel Uhlíř skrytou přihrávkou ve vápně Mauleho, který si obhodil brankáře, ale z úhlu zakončil pouze do boční sítě. V 83. se k ofenzivnímu výpadu odhodlal stoper domácích Rybka, který prošel takřka přes celé hřiště a na hranici pokutového území předložil míč Maulemu, který propálil vše co mu stálo v cestě a navíšil skóre na výsledných 4:1. Domácím fotbalistům se tak tímto výsledkem podařilo předskočit svého soka v tabulce a navázat na výsledek z předešlého utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Fanoušek Šebkovic: Souboj rezervních týmů Šebkovic a Okříšek skončil jednoznačným vítězstvím pro domácí fotbalisty. Oba celky spolu navíc sousedily v horní polovině tabulky, což naznačovalo příslib kvalitního a ofenzivního fotbalu, včetně spousty gólů.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - V. Říha [-] (46. J. Krejča [-] ) , D. Volf [-] , R. Svoboda [-] (59. P. Sninčák [-] ) , Z. Melán [-] , T. Bílek [-] , Z. Maule [-] (84. P. Kotačka [-] ) , P. Kotačka [-] (46. J. Hobza [-] ) , M. Uhlíř [-] , S. Zikmund [-] , K. Rygl [-] (46. M. Rybka [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - M. Večeřa [-] , J. Popelář [-] , R. Salát [-] (46. T. Beneš [-] ) , J. Jůza [-] (46. J. Bulant [-] ) , M. Pařízek [-] (73. B. Neubert [-] ) , M. Hobza [-] , V. Jůza [-] , I. Večeřa [-] , P. Molák [-] , T. Dočkal [-]

ŽK: 61. T. Beneš , 89. T. Dočkal .
Hráči zápasu: V. Říha - V. Jůza .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KOTAČKA Aleš (N), UHLÍŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Rezerva Okříšek by měla zvítězit.

Tip: výhra hostů