P. Furiš 75. (p.)
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice jasně vyhrála v Dukovanech B


Branky


75. P. Furiš (p.) - 5. M. Šimek (p.) , 27. M. Růžička , 63. M. Šimek , 70. O. Bulička , 90. M. Klika
17

Ve zápase mezi týmy Dukovany B a Čáslavice to byly právě Čáslavice, kdo dominoval na hřišti. S přesvědčivým výsledkem 5:1 si připsali zasloužené vítězství. Již v prvním poločase se dostali do dvougólového vedení a udrželi si ho po celý zápas. Dukovany B se pokusili o odpor, ale Čáslavice byly dnes jednoduše silnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V nedělním utkání se domácí Dukovany proti Čáslavicím sešly v poměrně kvalitní sestavě doplněné hráči áčka kteří svoje utkání odehráli již v sobotu. Po několika málo minutách domácí obránce dost nešikovně fauluje ve vápně a zkušený Šimek nařízenou penaltu proměňuje. Domácí se těžko dostávají do útoku a posily z áčka nejsou na hřišti vůbec vidět. Po další chybě zvyšují hosté vedení na 0:2 a takto končí první poločas. 

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase mají domácí lehčí výhodu že hrají po větru a čeká se, že by se zápasem ještě mohli něco udělat. Domácí trenér ovšem dělá několik nesmyslných střídání a zápas pro domácí tak v podstatě končí. Hosté k další penaltě přidávají ještě dva góly a pohodlně tak v Dukovanech vítězí 1:5, když domácí před koncem také proměňují pokutový kop. Domácí paradoxně v dobré sestavě předvedli podle domácích fanoušků vůbec nejhorší výkon sezóny. I když Dukovany B nepředvedly svůj nejlepší výkon, zápas nabídl divákům spoustu vzrušení a gólů. Čáslavice si zaslouženě odvezly vítězství a potvrdily svou sílu na hřišti a zlepšující formu po nepříliš povedeném vstupu do soutěže.Toto utkání jistě bude dlouho diskutováno mezi fanoušky obou týmů, a budou se těšit na další vzrušující fotbalové okamžiky na hřišti.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Domácí fanoušek: Domácí paradoxně v dobré sestavě předvedli vůbec nejhorší výkon sezóny.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
J. Dobrovolný [-] - M. Ferus [-] (68. P. Jelínek [-] ) , O. Horák [-] , P. Pislcajt [-] (56. J. Dvoran [-] ) , P. Jílek [-] , P. Furiš [-] , J. Jakub [-] , Z. Prokeš [-] (80. T. Soukup [-] ) , P. Kylíšek [-] (56. O. Kryška [-] ) , P. Jílek [-] , J. Nahodil [-] (46. T. Bořil [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - V. Podroužka [-] , M. Obůrka [-] (65. J. Höfner [-] ) , M. Klika [-] , D. Šmehlík [-] , M. Busta [-] , M. Šimek [-] (83. L. Mach [-] ) , P. Růžička [-] , M. Růžička [-] , M. Zikmund [-] , O. Bulička [-]

ŽK: 62. M. Ferus - 68. M. Zikmund , 72. M. Růžička , 73. M. Klika .
Hráči zápasu: J. Belvončík .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - MATĚJKA Jan (N), BLAŽEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Rezerva Dukovan nad Čáslavicemi zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích