Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř potopila oslabený domácí Studenec sedmi góly


Branky


51. J. Čonka - 2. D. Raab , 8. T. Kosmák , 15. D. Raab , 59. M. Dufek (vl.) , 70. T. Kosmák , 71. P. Šindelář , 73. T. Kosmák
17

V zápase mezi týmy Studenec a Litohoří došlo k nečekanému překvapení, kdy hostující tým Litohoří zvítězil vysokým skóre 7:1 (poločas 3:0). Je pravda, že domácí hráli po celý zápas v menším počtu hráčů.Tato výhra jistě potěšila fanoušky Litohoří a posílila pozici týmu v soutěži. Podrobnější analýza zápasu ukázala vynikající výkony hráčů Litohoří, kteří se dokázali prosadit před brankou soupeře a zabezpečili si tím tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Domácí nastoupili v oslabené sestavě, navíc pouze v deseti hráčích. Hned z prvního útoku hostů se trefil Raab a Litohoř vedla 0:1. V 8. minutě po hrubé chybě domácích uprostřed hřiště šel Kosmák sám na brankaře a nezaváhal -0:2. V 11. minutě po centru Komárka se v šanci ocitl Čonka, ale míč skončil vysoko nad. Od této minuty hráli domácí v plném počtu. V 15. minutě další šance hostů skončila další brankou-0:3. Do konce prvního poločasu si domácí vytvořili několik gólových šancí, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit.  

Hosté pokračovali v kanonádě

V 51. minutě domácí zatáhli míč po pravé straně, Mrňa Karel centroval a Čonka míč tečoval -1:3. V 59. minutě domácí Dufek chtěl odkopnout míč od brány, špatně ho trefil a ten skončil ve vlastní síti -1:4. V 70. minutě první větší šance hostů v druhém poločase, Kosmák vystřelil na bránu, trefil břevno, od kterého se míč odrazil do brány -1:5. Okamžitě po rozehrání se do šance dostal Šindelář, a už to bylo 1:6. V 72. minutě domácí Strnad kopal roh k hlavičce se dostal Nejedlý, pouze do náruče brankáře Kapinuse. Ten ihned rozehrál, míč se dostal až ke Kosmákovi, který z protiakce přeloboval brankaře a upravil skóre na konečných 1:7. Posledních 20 minut utkání ovlivnil počet domácích hráčů na hřišti, který byl v jeden okamžik pouze osm. 



Ohlasy k zápasu



V utkání dostali příležitost náhradníci, kteří předvedli bojovný výkon se kterým jsem byl spokojen.V prvním poločase jsme vstřelili rychlé branky a měli jsme i štěstí. Domácí měli tři tutovky, které nepromněnili.V druhém poločase nám pomohl vlastní gól domácích na 4:1. Poté jsme hru v klidu kontrolovali.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - V. Kučerňák [-] , M. Mrňa [-] , M. Dufek [-] , P. Rousek [-] (11. K. Mrňa [-] ) , F. Komárek [-] (46. T. Nejedlý [-] ) , J. Čonka [-] , J. Strnad [-] , R. Turoň [-] , M. Chalupa [-] , A. Štěpánek [-]

TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - V. Polický [-] , R. Finda [-] , J. Okoš [-] , P. Szabó [-] , D. Raab [-] , O. Kostka [-] , P. Šindelář [-] , D. Puchnar [-] , T. Kosmák [-] , M. Šafrata [-] (73. J. Klíma [-] )

ŽK: 61. R. Turoň - 16. P. Šindelář , 34. Z. Kapinus , 89. P. Szabó .
Hráči zápasu: T. Kosmák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - TUROŇ Rudolf, DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Studenec potřebuje zabrat a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích