Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno přišlo o výhru v Opatově v poslední minutě


18

Ve vyrovnaném zápase mezi Opatovem a Mohelnem se domácím hráčům podařilo zachránit bod v poslední minutě, když vyrovnali skóre na 2:2. První poločas patřil Mohelnu, který vedl 1:0, ale Opatov dokázal ve druhé půli odpovědět dvěma brankami, čímž zajistil nerozhodný výsledek 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Zápas začal za sychravého počasí. Na hostujících borcích z Mohelna bylo ihned od začátku vidět že si přijeli pro body. Ihned začali diktovat tempo hry. Domácí Opatov nevěděl kam dřív skočit. Domácí trenéři ale brzy na vývoj utkání zareagovali a změnili rozestavení což se ukázalo jako skvělý tah. Opatov najednou svou bojovností hru vyrovnal. Na obou stranách jsme viděli několik akcí které ale brankou neskončili. Až v 38 minutě při závaru před domácím gólmanem který byl atakován hostujícím hráčem dotlačili hostující Marek Ondráček balón za brankovou čáru. Po zbytek poločasu se již nic nestalo a tak šli do poločasové pauzy více spokojení hosté z Mohelna.

Domácím se podařilo v poslední minutě vyrovnat

47 minutě vyrovnal skóre Adam Švaříček. Obě mužstva poté bojovala o každý kousek hřiště a snažili se vstřelit tolik kýžený druhý gól. Když zbývalo deset minut do konce utkání tak přeci jen hostující Radim Wascher přízemní střelou poslal hosty do vedení. Opatov se nevzdával tlačil se do předu ale žádná s šancí se neujala. Když už to vypadalo že si Mohelno odveze tři body tak domácí Petr Jirka podržel na kraji vápna balón a poté ho naservíroval před prázdnou bránu Ludvíku Zbožínkovy který se nemýlil a uklidil balón do brány. Oba týmy si tedy  body rozdělili když utkání skončilo 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Wassebauer Silvester, trenér a hráč: S tímto zápasem jsem spokojený. Kluci to bojovností urvali alespoń na bod. Vždy se hraje až do konce a to kluci v tomto utkání ukázali a dokázali si že můžeme hrát s každým.

TJ Mohelno
Jochymek Tomáš, vedoucí mužstva: Bohužel jsme nevyužili úvodního tlaku, kdy nás bylo plné hřiště a pomalu se začali přizpůsobovat hře soupeře. I přesto jsme si v zápase vytvořili mnoho šancí, ale naše střelecká mizérie stále pokračuje… Nezbývá než zvednout hlavy, začít se fotbalem znovu bavit a vrátit se zpět na vítěznou vlnu.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - P. Jirka [-] (90. D. Čučelin [-] ) , J. Horáček [-] , R. Pokorný [-] (75. J. Plaček [-] ) , F. Šinkovský [-] , L. Zbožínek [-] , M. Řezáč [-] , M. Malík [-] , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , M. Kšír [-]

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - P. Ležák [-] , M. Dvořák [-] , F. Meluzín [-] , M. Ondráček [-] - P. Šanda [-] (89. J. Suchánek [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Jeřábek [-] , F. Žák [-] (74. M. Kerndl [-] ) - R. Wascher [-] , P. Horký [-] -

ŽK: 32. M. Ježek , 35. M. Řezáč - 27. M. Ondráček , 29. J. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - WASSERBAUER Silvestr (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Mohelno musí vyhrát, aby udrželo krok s Koněšínem. Výhra Mohelno.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů