2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno se proti Radoticím vrátilo na vítěznou vlnu


Branky


12

V utkání mezi Mohelnem a Radoticemi se Mohelno dostalo do vedení 2:0 po bezbrankové první půli. Mohelnští hráči si dokázali připsat důležité vítězství nad týmem z Radotic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Mohelno přivítalo na svém hřišti soupeře z dalekých Radotic. Oba týmy se pohybují v horních patrech tabulky a dal se tedy očekávat zajímavý zápas. Úvod zápasu byl opatrný a šlo vidět, že ani jeden tým nechce udělat zbytečnou chybu. Poté otěže začali přebírat domácí, ale ani jedna z šancí gólem neskončila. Zhruba v 15. minutě došlo k nezaviněnému zranění hostujícího hráče a jelikož hosté neměli nikoho na střídání dohrávali v 10. Mohelno sice bylo aktivnější, ale oslabení hosté dobře bránili a nedovolili domácím skórovat. 

 

 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Ve druhém poločasu si Mohelno znovu vypracovalo řadu šancí, v cestě ale stál dobře chytající Tobolka, který svými reflexivními zákroky deptal domácí střelce. První změny skóre se diváci dočkali až v 67. minutě, kdy se prosadil domácí Radim Wascher. Poté tlak domácích gradoval a v 71. minutě skóroval Marek Kopeček, jehož střela hostujícímu brankáři smolně propadla. Do konce již žádný další gól nepadl a Mohelno si připsalo 3 body za výhru 2:0. Nutno pochválit i hostující hráče, kteří ač oslabeni bojovali do poslední minuty. Ve vysoce očekávaném zápase mezi Mohelnem a Radoticemi se tak Mohelno chopilo vedení a zaslouženě si připsalo vítězství 2:0. I přestože první poločas skončil bez branek, Mohelno ukázalo svou sílu a odhodlání ve druhém poločase, kdy skórovalo dvakrát a potvrdilo tak svou dominanci na hřišti. Toto vítězství nejenže přineslo Mohelnu tři body, ale také jim zajistilo pevné umístění na třetím místě tabulky a zároveň povzbuzení pro tým do závěrečných kol podzimní části.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Jochymek Tomáš, hráč: Dnes důležité vítězství, na které musíme navázat v příštím zápase. Sice nás stále trápí finální koncovka a na každý gól se hrozně nadřeme, ale věřím, že nám tohle vítězství přinese trochu více klidu a začne nám to tam zas padat. Zraněnému hráči hostí přejeme brzké uzdravení a co nejdřívější návrat na hřiště!




Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - P. Ležák [-] (78. J. Dvořák [-] ) , M. Dvořák [-] (67. F. Staněk [-] ) , F. Meluzín [-] - P. Šanda [-] (46. T. Jeřábek [-] ) , J. Dvořák [-] (46. M. Kerndl [-] ) , P. Jeřábek [-] , F. Žák [-] - R. Wascher [-] (88. J. Kavan [-] ) - P. Šanda [-] , M. Kopeček [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Tobolka [-] - M. Komenda [-] , M. Tobolka [-] , M. Jeleček [-] , V. Bláha [-] , V. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , M. Kincl [-] , P. Tobolka [-] , M. Sevelda [-] , J. Nevěčný [-]

ŽK: 33. M. Dvořák , 84. F. Žák - 21. M. Habich , 28. M. Jeleček .
Hráči zápasu: J. Světlík - M. Jeleček .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KÁBELE Tomáš (N), KNOTEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 00:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 06:12
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady by měli zvítězit fotbalisté Mohelna.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 02:14

Tip: výhra domácích