Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice jasně vyhrály doma nad Opatovem


Branky


11

Fotbalový zápas mezi Čáslavicemi a Opatovem přinesl divákům řadu vzrušujících momentů. Čáslavice si zabezpečily vítězství vysokým skóre 6:2, což bylo z velké části díky skvělému výkonu jejich hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

První branku zápasu zaznamenal Michal Obůrka v 23. minutě, čímž poslal Čáslavice do vedení 1:0. Opatov se snažil odpovědět, ale Čáslavice pokračovaly ve svém náporu. Ve 37. minutě zvýšil Michal Růžička skóre na 2:0, čímž upevnil náskok svého týmu.

Domácí si výhru pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili hráči Čáslavic ještě větší chutí po vítězství. Marcel Šimek byl hlavním aktérem, když nejprve v 43. minutě zvýšil skóre na 3:0 a poté v 67. minutě a znovu v 70. minutě přidal dvě další branky, čímž poslal skóre na 5:0. Tento hattrick ukázal jeho skvělou formu a střelecké kvality.V 83. minutě se opět prosadil Michal Růžička, který svým druhým gólem v zápase zvýšil náskok Čáslavic na 6:0. Opatov nechtěl odjet bez čestného úspěchu a v 87. minutě se Petr Jirka prosadil, sníživ skóre na 6:1. Tento gól dodal Opatovu novou energii a v 89. minutě se jim podařilo skóre ještě snížit na 6:2, když se trefil Ludvík Zbožínek. Celkově to byl vzrušující zápas, který ukázal sílu a talent obou týmů. Čáslavice však nakonec vyšly jako vítězové, předvádějíce skvělý týmový výkon a útočnou sílu, která se ukázala jako rozhodující faktor v tomto střetnutí. Opatov sice bojoval, ale nestačil na dominanci Čáslavic, které si zaslouženě odnesly vítězství se skóre 6:2 a pousouvají se tabulkou víše.



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Wassebauer Silvester, trenér a hràč: Do Čáslavic jsme přijeli pouze překvapit. Máme dost kluků zraněných. Takže to pro nás bylo složité. Chyběla nám bojovnost a větší klid na balónu. Čáslavice zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
Š. Krpálek [-] - R. Bastl [-] , L. Micka [-] , M. Obůrka [-] , M. Zikmund [-] , O. Bulička [-] , M. Růžička [-] , P. Růžička [-] (63. Š. Binka [-] ) , M. Šimek [-] (71. D. Vald [-] ) , D. Šmehlík [-] , M. Busta [-] (68. L. Mach [-] )

FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Kravka [-] , V. Eliáš [-] (46. A. Konečný [-] ) , P. Jirka [-] , J. Horáček [-] , F. Šinkovský [-] , L. Zbožínek [-] , M. Malík [-] , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , M. Kšír [-]

ŽK: 14. M. Šimek , 61. P. Růžička , 66. M. Růžička - 28. V. Eliáš , 39. M. Ježek .
Hráči zápasu: M. Růžička .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - VAŘBUCHTA Pavel (N), ROUPEC Tobiáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 00:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 06:12
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí si s Opatovem poradí.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:18

Tip: výhra domácích