4:1
(1:0)
82. P. Pislcajt (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma proti Dukovanům B slavily důležitou výhru


Branky


40. M. Premar , 54. F. Nguyen , 65. O. Fedra , 75. J. Tržil - 82. P. Pislcajt (p.)
12

V zápase mezi Moravskými Budějovicemi B a Dukovany B si poslední Moravské Budějovice připsaly první vítězství v sezoně, porazivše Dukovany B 4:1 (1:0). I přes tuto výhru zůstávají Moravské Budějovice nadále na posledním místě v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

O posvícenském víkendu byl k vidění souboj dvou rezerv Moravských Budějovic a Dukovan. Od samého začátku mělo domácí mužstvo herní převahu a vytvořilo si řadu příležitostí. Tu největší měl v první půli Nguyen, kterého vyslal za obranu Pařízek, ale jeho střela nebyla razantní a branku minula. Svoboda se rovněž dostal nespočněkrát do brankových příležitostí, ale tvrdé střely létaly mimo tři tyče. Hosté se do výrazného zakončení nedostali, jejich nákopy na útočníky byly příliš dlouhé. Ve 40. minutě zahrál rohový kop domácí Fedra. Ve vápně našel zcela nehlídaného Maria Premara, a ten míč napálil do pravé šibenice - 1:0. 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhá půle se odehrávala podobně jako ta první, v 54. minutě zahrávali domácí přímý kop z pravé strany. Centr si našel Kodajek, jehož hlavičku brankář Jenerál pouze vyrazil k nohám Nguyena - 2:0. 65. minuta, hosté zahrávali standartku, kterou domácí odvrátili a šli do protiútoku. Premar Mateo přihrál Pařízkovi, ten míč pohotově posunul na Fedru, jež prchl obraně a zakončil na bližší tyč - 3:0. V 75. minutě se gólově prosadil Tržil, který ještě následně 2x orazítkoval tyč - 4:0. Hosté po faulu domácího brankáře stav snížili v 82. minutě, kdy nechytatelně proměnil pokutový kop Pislcajt. Domácí tak zaslouženě slaví první výhru v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Premar Mateo, hráč: Zasloužené 3 body, za kterými jsme si šli od začátku utkání. Vytvořili jsme si spoustu brankových příležitostí, takže rozdíl skóre mohl být klidně větší.

SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Kvůli velké marodce jsme na zápas do Budějovic odjeli ve velmi okleštěné sestavě. Od samého začátku měli domácí navrch. Během utkání si vytvořili spoustu šancí a mi se v podstatě jen bránili. Domácí zaslouženě vyhráli a vzhledem k počtu šancí které měli, je pro nás výsledek ještě přijatelný.



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - O. Kvapil [-] , F. Nguyen [-] (70. F. Haza [-] ) , O. Fedra [-] , J. Tržil [-] , K. Svoboda [-] (62. O. Hanák [-] ) , M. Premar [-] , M. Pařízek [-] (76. L. Jenerál [-] ) , J. Kodajek [-] , M. Premar [-] , J. Liška [-]

SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - P. Horák [-] , P. Jelínek [-] , M. Ferus [-] , O. Horák [-] , D. Havlát [-] (52. V. Soukup [-] ) , J. Dvoran [-] (64. K. Krys [-] ) , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , P. Maštalíř [-] , T. Soukup [-]

ŽK: 73. O. Kvapil - 36. J. Dvoran .
Hráči zápasu: J. Kodajek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - KVAPIL Jiří (N), HORECKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 06:12
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Budějovicím se nedaří. Tady to vidím na výhru Dukovan

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 02:14

Tip: výhra hostů