0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 10:15

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno po pauze rozhodlo zápas v Litohoři


Branky


15

V zápase mezi Litohoří a Mohelnem se Mohelno potvrdilo jako favorit, zvítězivše 2:0. První poločas skončil bez branek, ale Mohelno ve druhé půli ukázalo svou sílu a dvěma góly si zajistilo vítězství proti nováčkovi soutěže, Litohoři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas zápasu probíhal bez větších vzrušení a oba týmy se snažily najít mezery v obranách soupeře. Litohoře se dařilo držet krok s Mohelnem, a tak se první poločas skončil bezbrankovou remízou 0:0. Oba týmy měly své šance, ale brankáři byli na svém místě a nedovolili žádný gól.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Druhý poločas začal s obrovským nasazením obou týmů. Litohoře se snažil převzít kontrolu nad zápasem, ale Mohelno bylo pevně usazené ve středu pole a bránilo se s veškerou silou. V 58. minutě přišel zlomový okamžik zápasu, když Michal Kerndl z Mohelna poslal míč do sítě a otevřel tak skóre zápasu na 1:0. Po inkasované brance začal Litohoře útočit s větší vervou, ale obrana Mohelna odolávala veškerým pokusům domácích hráčů. Litohoře se snažil vyrovnat a získat alespoň bod za remízu, ale hostující tým byl pevný jako skála. V 85. minutě přišel druhý úder Mohelna. Jakub Dvořák se prosadil a zvýšil vedení svého týmu na 2:0. Litohoř měla posledních pár minut na to, aby něco změnila, ale Mohelno kontrolovalo hru a nedovolilo žádný další gól.Konečný výsledek 2:0 ve prospěch Mohelna potvrzuje jeho postavení v soutěži. Litohoře se i přesto, že prohrála, může poučit z tohoto zápasu a pracovat na svých chybách, aby se v příštích zápasech zlepšila a získala další body. Mohelno si naopak odnáší důležité vítězství, které ho posouvá v tabulce výše a zvyšuje jeho šance na úspěch v této sezóně. Konečný výsledek 2:0 ve prospěch Mohelna potvrzuje jeho postavení v soutěži. Litohoře se i přesto, že prohrála, může poučit z tohoto zápasu a pracovat na svých chybách, aby se v příštích zápasech zlepšila a získala další body. Mohelno si naopak odnáší důležité vítězství, které ho posouvá v tabulce výše a zvyšuje jeho šance na úspěch v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: Myslím že jsme soupeře potrápili,udělali jsme dvě chyby které hostující tým potrestal.Na míči byl soupeř lepší a zaslouženě zvítězil.




Sestavy


TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - D. Raab [-] (75. T. Kosmák [-] ) , T. Krejča [-] , D. Černý [-] , L. Dolanský [-] , J. Okoš [-] , J. Pintér [-] , P. Obrdlík [-] , R. Finda [-] , O. Kostka [-] , P. Šindelář [-]

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - T. Jeřábek [-] , M. Ondráček [-] , F. Staněk [-] , P. Šanda [-] (55. J. Dvořák [-] ) , P. Jeřábek [-] , M. Kerndl [-] (80. J. Suchánek [-] ) , P. Šanda [-] , M. Dvořák [-] (43. P. Horký [-] ) , F. Meluzín [-] , P. Ležák [-]

ŽK: 32. J. Okoš - 71. M. Ondráček , 90. P. Horký .
Hráči zápasu: D. Černý - M. Kerndl .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: ROHONY Filip - VRZÁČEK Josef, KOPEČEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:01
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 06:31
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Mohelna jsou kvalitnější a měli by zvítězit.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 14:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:35

Tip: výhra hostů