3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravice napravila zaváhání z úvodního zápasu a poradila si se sloupem


Branky


8

Druhé kolo přivedlo do Doubravice nováčka soutěže ze Sloupu. V prvním kole přehrál doma Ostrov a zisk 3 bodů chtěl jistě, o nějaký bodík navýšit. Domácí se v týdnu oklepali z debaklu a byli připraveni odčinit ostudný výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Úvod utkání byl opatrný z obou stran, domácí při vědomí důležitosti utkání a hosté, jako nováček, první zápas venku. Nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu. Ve 13. minutě se domácí dostali do první šance, kdy se k míči ve vápně dostal Schuch, ale jeho střela byla sražena na roh. Z následujícího protiútoku zakončují akci hosté střelou, kterou si pokryl domácí brankář. Domácí si i nadále vytvářeli šance a jedna z nich rozhodně měla skončit gólem. Kombinaci mezi Vachem a Schuchem přinesla míč až do pokutového území, kde Vach z bezprostřední blízkosti branku přestřelil. Slibnou akci si vytvořili také hostující hráči, těm se však skórovat taky nepodařilo a stav byl stále nerozhodný. Potvrdilo se fotbalové pravidlo "nedáš, dostaneš" a z následné akce se po centru Pijáčka dostal k míči Schuch, posunul na Holomka a ten nekompromisně proměnil a dal první gól zápasu. To ale nebylo vše, po dlouhém autovém vhazování zleva se k míči dostal úplně volný Schuch, ten ukázal přehled ve hře, našel Dovrtěla a tomu se podařilo zvýšit na 2:0.

Domácí nepřipustili drama

Úvod do druhého poločasy vyzněl lépe pro hosty. Ti se dostali do první akce, ale prudká střela skončila nad brankou domácích. Další minuty patřily opět hostům. Útok z pravé strany skončil střelou po centru, ovšem přímo do náruče brankáře. Sloup se dočkal v 61. minutě, Kouřil využil nedůraz ve vápně domácích a kontaktním gólem snížil na 2:1. Místo vyrovnání se aktivní hrou vrátili do zápasu domácí a drama nepřipustili. Na brankové čáře se uvolnil Dovrtěl a přihrávkou do malého vápna, pobídl Schucha, jeho střela však končí na tyčce. V 100% šanci se ocitl Dovrtěl a místo zakončení přihrál Vachovi, který trefil brankáře. V závěru Vach posunul na Schucha a ten s přehledem prodloužení na Jelínka, který ukončil zápas gólem na 3:1.



Sestavy


SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - R. Dovrtěl [-] , A. Schuch [-] , R. Pijáček [-] , M. Jelínek [-] , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] (90. Z. Vach [-] ) , M. Dvořák [-] (73. O. Schuch [-] ) , M. Veselý [-] , O. Holomek [-] , P. Stejskal [-]

TJ Sloup
D. Maška [-] - P. Skoupý [-] (83. F. Jedlička [-] ) , M. Buš [-] , T. Kouřil [-] , J. Kroutil [-] , F. Fedra [-] , Z. Musil [-] , D. Dinga [-] , D. Čech [-] (46. O. Koumar [-] ) , J. Sedlák [-] , P. Šindelka [-] (46. J. Lehotský [-] )

ŽK: 9. D. Maňoušek , 18. M. Dvořák , 75. M. Veselý - 58. Z. Musil .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: JALOVÝ Josef - CHLADIL Patrik, PROKOP Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 8. 2023 19:51
Na zápas jsem byl zvědav nicmeně první pule utkání nenaplnila moje očekávání. Na dívání nepěkny fotbal z obou stran. Mírná převaha domacich vyustila ve dva stastné goly. Druha pule byla uplne o nečem jinem a sloup ukazoval to co jsme vsichni čekali- doubravici přehraval a vlastně se hrálo na jednu bránu. Hostům hodne pomohlo střídani a pozměnění sestavy. Domaci měli velký problém zastavit Kouřila hrajicího na křídle, ktereho zastavovali jen s pomocí faulu a on svou herní převahu přetavil ve snížení. Pak ale jakoby hosté zase usnuli na vavřínech, což hodnotím jako že je skoda. Taktéž ale musím vyzdvihnout vyborné zákroky Mašky v bráně který ukazal že má skvělé reflexy. Sloup nenaplnil očekavaní, nicmeně si myslím, že jde zatim pouze o seznamovani se soutěží. Tenhle tym má určitě na víc.
Jakub Ťoupek

Expert: Daniel Koňařík
Tip experta: výhra hostů

Sloup si pojede pro druhou výhru za sebou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů