Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO - Lipovec díky dvěma trefám zkušeného Luďka Horáčka získal proti Bořitovu plný počet bodů


Branky


15

Bořitovu chyběl klíčový Alexa a na výsledku to bylo opět poznat. Lipovec naopak nastoupil v plné sestavě a ponechal si doma všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipovec ve vedení

Bylo to utkání dvou celků se zkušenostmi z krajských soutěží, mužstvy pohybující se a usilující o přední příčky v tabulce. 

Bořitov do utkání nastoupil bez chybějícího střelce Š. Alexy a domácí měli do utkání k dispozici plný počet hráčů včetně všech obsazených míst pro hráče na střídačce.

Oba dva celky vstoupily do utkání odhodlaně jít si pro plný počet bodů. Tomu nasvědčovala i první půlhodina utkání, kdy se šance obou celků přelévaly ze strany na stranu. O něco málo více nebezpečných šancí měli bořitovští fotbalisté a podařilo se jim dokonce nastřelit břevno a tyč. Gólově se ujala až krásná střela domácího M. Zouhara, který z poza velkého vápna trefil horní růžek bořitovské branky – 1:0. Pak se opět hra přelévala ze strany na stranu a byli to opět domácí, kterým se těsně před odchodem do kabin podařilo změnit skóre. L. Horáček zahrával rohový kop na přední tyč, který k překvapení všech nikdo netečoval a míč tak doputoval přímo do sítě – 2:0.

 

Horáček rozhodl z přímého kopu

Iniciativu hry druhé půle převzali bořitovští fotbalisté, kteří s průběžným výsledkem utkání nebyli spokojeni. Změnit skóre ve svůj prospěch se jim povedlo hned ve 47. minutě, kdy po kombinační akci skóroval A. Bodeček - 2:1. To hosty nabudilo a hráči Bořitova byli více na míči a kombinační hrou často zaměstnávali domácí obranu. Domácí se dostávali jen do ojedinělých úniků, které však končili v bezpečné vzdálenosti od hostujícího brankáře. Svou převahu bořitovští zužitkovali v jejich druhou branku v utkání, a to když byl v 60. minutě po přihrávce do strany v průniku J. Vorlický, který technickou koncovkou lehce přehodil lehajícího domácího brankáře – 2:2. To domácí probralo a snažili se více převzít otěže utkání. Hrál se bojovný, místy i tvrdší fotbal s mírnou převahou hostí. Skóre utkání se změnilo v 72. minutě, kdy domácí L. Horáček zahrával trestný kop a střelou na vzdálenější tyč do horního rohu branky nedal hostujícímu golmanovi šanci – 3:2.

Bořitovští utkání nevzdávali a stále si vytvářeli nebezpečné herní a standardní situace. Lipovským se díky útočné aktivitě hráčů Bořitova otevíral prostor pro nebezpečné brejkové situace. Avšak ani jedno mužstvo již v utkání nevyužilo své šance na změnu skóre.

Domácí se tak radují z plného zisku bodů. Bořitovští již podruhé v této sezóně padli na venkovních hřištích a vždy to pro ně byla utkání bez aktuálně nejlepšího střelce soutěže Š. Alexy.  

 

Autor: Michal Zouhar

Autor videa: Lukáš Lahodný



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bořitov
Vojtěch Kubín (brankář): Z výsledku utkání jsem zklamaný. Věděli jsme, že Lipovec je velmi kvalitní soupeř a že nás čeká fyzicky náročné utkání. Fotbalově se nám dařilo tvořit si šance, bohužel jsme měli smůlu v zakončení. Klobouk dolů před góly soupeře. Myslím si, že utkání mohlo skončit aspoň remízou.



Sestavy


SK Sokol Lipovec
P. Sedlák [-] - P. Hebert [-] , J. Keprt [-] , R. Horáček [-] , D. Zouhar [-] , V. Formánek [-] (62. J. Šebela [-] ) , L. Horáček [-] , F. Musil [-] , P. Kučera [-] (87. J. Janeček [-] ) , F. Hebert [-] (90. K. Jírava [-] ) , M. Zouhar [-]

TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - V. Měcháček [-] , J. Vorlický [-] (86. Z. Ostrý [-] ) , A. Bodeček [-] , V. Bodeček [-] , J. Smolík [-] (89. D. Hořava [-] ) , M. Vorlický [-] , J. Dovrtěl [-] , T. Nguntual [-] , V. Bohatec [-] , P. Petrák [-]

ŽK: 13. F. Musil , 89. J. Janeček , 90. F. Hebert - 56. J. Vorlický , 67. V. Bohatec , 82. V. Bodeček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUREŠ Martin - STRIA Jiří, CÁPAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů