5:1
(2:0)
75. F. Fedra
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sloup se dál trápí a podruhé prohrál o 4 góly


Branky


9. J. Jamrich , 35. V. Šíbl , 61. T. Kosek , 73. M. Buš (vl.) , 88. L. Němec - 75. F. Fedra
8

Vysočany stále drží třetí příčku. Tentokrát se na jejich hřišti představil tým z nedalekého Sloupa a zápas končil jendoznačným výsledkem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól mohl padnout již v první minutě

Výborná divácká kulisa se mohla dočkat gólu už v 1. minutě. Sloup předvedl povedenou kombinaci, na jejímž konci byl jejich útočník, který se ocitl u levé tyče zcela sám, ale po jeho nedůrazném zakončení se blýskl brankář Zouhar a zachytil míč na brankové čáře. Hned z protiútoku nabíhal na centr zleva Kosek, ale obránce ho na poslední chvíli odstavil od míče. Hrálo se „nahoru dolů“ v solidním tempu, ale šance přibývaly před brankou Sloupu. V 8. minutě se uvolnil v pokutovém území Musil, jeho střelu brankář vyrazil a Jamrich poslal v těžké pozici míč nad bránu. Hned za minutu se skóre už měnilo, když Jamrich obdržel na levé straně přihrávku do běhu, ještě zvládl kličku vracejícímu se obránci, aby následně přízemní střelou poslal míč k protilehlé tyči brány Sloupu a otevřel skóre na 1:0. V 15. minutě unikl po pravé straně Kosek, místo přihrávky na volného Musila zakončoval sám, jeho pokus obránce srazil znovu k Tadeášovi, který nacentroval na Musila, jenž se dostal k zakončení, ale z 12-ti metrů poslal střelu vedle pravé tyče. I když se hrálo vyrovnané utkání, domácí tým byl podstatně nebezpečnější, když dokázal chodit do rychlých protiútoků a přečíslovat obranu Sloupu. Ve 20. minutě přišla další šance. To si Jamrich vyměnil míč se Svobodou, dokázal zakončit, jenže brankář jeho pokus vyrazil a dokázal zlikvidovat i nedůraznou hlavičku Šíbla. Za minutu poté unikl po pravé straně Kosek, jeho přihrávka našla Šíbla, ovšem jeho následnou střelu srazil obránce těsně vedle brány. Ve 27. minutě domácím pořádně zatrnulo. To Sloup předvedl pohlednou kombinaci a jeho hráč trefil prudkou střelou levou tyč. V 31. minutě našel Jamrich Koska, který střílel nad bránu. A stejně se vedlo o chvíli později i Musilovi. Toho vybídl ke skórování Hloch a znovu šla střela domácího hráče nad bránu. Ale dlouho smutnit nemuseli. Už za dvě minuty nato vysunul Jamrich Šíbla, ten se na levé straně ocitl sám před brankářem a s přehledem ho obhodil – 2:0. Hned za minutu se spolupráce obou hráčů opakovala, znovu našel Jamrich Šíbla, který tentokrát mířil hlavou nad a tak se do kabin šlo s dvoubrankovým rozdílem v prospěch domácích.

Hosté dali gól pouze z penalty

Úvod druhého poločasu vyšel lépe Sloupu. Jeho hráč unikl po levé straně, ale rozvlnil pouze boční síť. Postupně získával domácí celek převahu a v 55. minutě mohl přidat třetí gól Jamrich, který se uvolnil v pokutovém území, ovšem jeho slabá střela brankáře nezaskočila. V 58. minutě zahrával Jamrich roh z levé strany, na ten si naskočil Wágner a brankář Sloupu se zaskvěl, když hlavičku našeho hráče nohou vyrazil. V 63. minutě přišla pojistka vedení. Kosek prošel přes tři hráče až před brankáře, kterého s přehledem obhodil – 3:0. V 72. minutě zahrávali domácí roh z pravé strany, po něm se k hlavičce dostal Wágner, jenže namířil vedle brány. V 74. minutě přidalo domácí mužstvo další gól. Jamrich vysunul doprava Musila, ten poslal od brankové čáry před bránu nahrávku, kterou obránce ztečoval mimo dosah brankáře, míč prošel před prázdnou bránu, kde sbíhali dva sloupští hráči, nedohodli se mezi sebou a jeden z nich nastřelil svého spoluhráče, od kterého putoval balón do sítě – 4:0. Už za minutu se Sloup dočkal čestného úspěchu, když se jeho hráč dostal do pokutového území, kde ho Kadlec nešetrně poslal k zemi a rozhodčí Barák nařídil penaltu. Tu sice brankář Zouhar Františku Fedrovi nohou vykopl, ovšem exekutor penalty vzápětí dorazil míč do brány – 4:1. V 77. minutě se uvolnil Musil, vybídl ke skórování Kováře, ale jeho pokus brankář nohou srazil na roh. Ten zahrával zleva Jamrich, na jeho centr si naskočil Hloch, ale poslal hlavou míč vedle brány. V 80. minutě našel Maňoušek Musila, ten ještě přihrál Koskovi, kterého však vychytal brankář Sloupu. Do konce zápasu se víc jak 200 diváků dočkalo ještě jedné branky. V 88. minutě našel Hloch před bránou Němce, který zamířil přesně k tyči – 5:1. Za chvíli už rozhodčí střetnutí hrané ve slušném duchu, ve kterém se diváci rozhodně nenudili, ukončil.



Sestavy


Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - J. Jamrich [-] , M. Hloch [-] , M. Krátký [-] , P. Musil [-] , T. Kosek [-] , D. Svoboda [-] (52. P. Kovář [-] ) , V. Šíbl [-] , J. Maňoušek [-] , M. Kadlec [-] , T. Wágner [-]

TJ Sloup
D. Maška [-] - F. Fedra [-] , J. Sedlák [-] , D. Dinga [-] (80. P. Šindelka [-] ) , P. Skoupý [-] , A. Ševčík [-] , J. Kroutil [-] , T. Kouřil [-] , F. Jedlička [-] (46. J. Lehotský [-] ) , M. Buš [-] , Z. Musil [-] (71. S. Sekanina [-] )

ŽK: 18. Z. Musil .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BARÁK Hynek - BUREŠ Martin, CÁPAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích