3:2
(2:1)
36. J. Kovář (p.)
60. V. Kučera
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas 2v1, který se počítal jak do okresního poháru, tak do soutěžní tabulky nedopadl pro Lipůvku dobře


Branky


10. T. Toman , 21. T. Toman , 47. T. Toman - 36. J. Kovář (p.) , 60. V. Kučera
10

Oba týmy měli zvýšenou motivaci tím, že se zápas hrál i v rámci okresního poháru a tak vítěz postupoval v poháru dál. Nakonec rozhodl domácí hrdina Toman, který vstřelil hattrick a poslal Drnovice o příčky výš a do dalšího kola poháru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta dala hostům naději

Byly to Drnovice kdo byl aktivnější a už v 10. minutě se po pěkné akci dostaly do vedení 0:1. V 21.minute přišel druhý trest pro domácí a po velmi podobné akci z pravé strany a přihrávkou pod sebe Toman zyšoval již na 0:2. V 36. minutě po faulu na Marka nařídil rozhodčí pokutový kop, kterého se ujal Kovář a bez problémů proměnil 1:2.  

 

Toman završil hattrick

Začátek druhého poločasu hosté opět nechytli a hned ve 47. minutě zkompletoval hattrick mladý Tomáš Toman a poslal Drnovice opět do dvoubrankového vedení 1:3. Poté hosté začali mít více ze hry, bohužel pro ně domácí obrana odolávala. To až do 60. minuty kde využil Kučera krásnou přihrávku D. Kováře a snižoval na 2:3. Poté diváci viděli pěkné šance na jedné i druhé straně, ale do konce zápasu už žádný gól nepadl a tak všechny body berou borci z Drnovic.

 



Ohlasy k zápasu



ASK Lipůvka
Robin Bohatec: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme být aktivní a vstřelit první gól. Bohužel to byly Drnovice. Gratulujeme a my musíme jít dál.



Sestavy


Drnovice
M. Skoček [-] - T. Hájek [-] , V. Španěl [-] , I. Blahoňovský [-] (60. P. Žáček [-] ) , J. Komárek [-] (88. T. Polášek [-] ) , S. Bělehrádek [-] , P. Jonáš [-] , T. Toman [-] (71. P. Pernica [-] ) , P. Janeček [-] , J. Havránek [-] (80. T. Peterka [-] ) , L. Měcháček [-]

ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - V. Kučera [-] , M. Hloušek [-] , T. Hochman [-] , M. Nechvátal [-] , J. Pospíšil [-] , M. Fryčka [-] , V. Bábor [-] (67. O. Novotný [-] ) , S. Palkanynec [-] , J. Kovář [-] (74. M. Čuhel [-] ) , K. Marek [-] (46. D. Kovář [-] )

ŽK: 57. J. Havránek , 61. J. Komárek - 24. J. Pospíšil , 27. M. Fryčka , 76. T. Hochman , 83. M. Čuhel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - JALOVÝ Josef, VOLGEMUT Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích