4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hat-trick Marka Daniela posunul Olešnici na 4. místo


Branky


14

Olešnice na domácí půdě dokázali udržet čisté konto a navrch dát 4 góly. Hattrickem se blýskl Marek Daniel a chycenou penaltu si připsal na své konto brankář Žíla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žíla s vychytanou penaltou

První poločas začal lepší hrou ze strany domácích, kteří se mohli postarat o změnu, ale jejich slabá koncovka byla proti. Změna skóre mohla přijít ve 38. minutě, kdy byl hostům nabídnut dárek v podobě penalty, ale brankář Žíla penaltu vychytal. Ve 40. minutě už změna skóre nastala, Marek Daniel dostal za obranu míč, který si převzal a překonal brankáře soupeře.

 

Daniel završil hattrick

Druhý poločas byl opět v režii Olešnice, která se snažila kontrolovat tempo hry a navýšit vedení. Jedovnice, které se prezentovaly jednoduchým fotbalem, hrozily především ze standardních situací. Druhá branka padla až ve 71. minutě, když olešnický stoper Šafařík, který vybojoval odražený míč, ocitl se před brankářem Jedovnic, který první střelu sice vyrazil, ale odražený míč nedokázal chytit, a tak Šafařík pohotovou dorážkou do prázdné brány zvýšil na 2:0. O necelé 2 minuty později se opět prosadil Daniel a svým druhým gólem poslal Olešnici do tří-gólového vedení a svůj hat-trick dovršil střelou v 87. minutě.

V závěru utkání se o změnu skóre už nikdo nepostaral. Olešnice se tak může radovat z prvního domácího vítězství a posouvá se tím na čtvrté místo za třetí Vysočany, které v rámci 11. kola vyzve příští týden.


Zdroj: FC Olešnice



Ohlasy k zápasu


FC Olešnice
Milan Peša (hráč): Věděli jsme ze nás nečeká nic lehkého, protože Jedovnice jsou nepříjemným soupeřem. V zápase nás mrzela špatná koncovka, ale pak nás nakopla chycená penalta a jsme rádi ze jsme to zvládli.




Sestavy


FC Olešnice
D. Žíla [-] - J. Havlíček [-] - M. Peša [-] , L. Konopáč [-] (83. D. Štarha [-] ) , J. Šafařík [-] , D. Kintr [-] , M. Daniel [-] (88. J. Hlaváček [-] ) , R. Pařízek [-] - T. Marek [-] (80. J. Špaček [-] ) , M. Kubíček [-] , J. Petrželka [-]

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - D. Zukal [-] , J. Hudec [-] , J. Sedláček [-] (80. P. Pernica [-] ) , V. Pernica [-] , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , Š. Staněk [-] (63. R. Lebiš [-] ) , D. Kučera [-] (76. A. Dědeček [-] ) , J. Galita [-] , J. Gromský [-]

ŽK: 16. M. Kubíček , 38. D. Žíla - 81. J. Gromský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAČÁT Emil - CÁPAL Roman, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2023 11:42
K té penaltě bych se raději nevyjadřovala .....

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

5. 10. 2023 21:13
remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích