Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Hulíně


Branky


2

Rezerva Morkovic s několika dorostenci v základní sestavě si z Hulína odvezla bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly obou týmů

B tým Morkovic přijel do Hulína v sestavě, ve které najdeme i tři dorostence a dostali tak šanci se ukázat mezi dospělými. A Morkovice nezačaly vůbec špatně, když se hned v 7. minutě prosadil po chybné rozehrávce brankáře domácích Radim Zápařka, a tak šli hosté do vedení 1:0. Domácím se na to povedlo zareagovat hned 8 minut poté, když po rohovém kopu dostal míč do sítě i s trochou štěstí Michal Pleva a skóre bylo vyrovnané. Oba týmy si vytvořily ještě do přestávky pár slibných šancí, ale gól nepadl z žádné z nich. V asi největší šanci se ocitl střelec prvního gólu Radim Zápařka, když dostal přihrávku do gólové šance od Ladislava Šipoše. Míč mu ale odskočil od nohy, a tak ani z této šance nic nebylo, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Vyrovnaná druhá půle

Po změně stran byla hra více méně vyrovnaná, ale hosté z Morkovic byli více na míči a určovali tempo hry, ovšem do větší šance se nedostali. Naopak svými chybami vytvářeli gólové šance pro domácí, kteří ale spoustu z nich nevyužili, ale i přesto se v 66. minutě zásluhou Jakuba Navrátila dostali do vedení po rychlém brejku. Po tomto gólu se Morkovice snažily srovnat, ale nedařilo se jim dostat do jakékoliv větší šance. Domácí měli možnost navýšit svůj náskok na dvě branky, ale útočník Hulína neproměnil tutovku, když šel na brankáře Valenčíka sám, ale ten předvedl skvělý zákrok a zabránil gólu. V 77. po faulu na Patrika Rusa hosté kopali penaltu, kterou nejprve neproměnili, ale z dorážky už se Michal Vymazal nemýlil, a tak bylo skóre zápasu 2:2. Zápas už další góly a větší šance nenabídl, a tak si B tým Morkovic i Hulín připisují do tabulky po bodu.



Ohlasy k zápasu



FC Morkovice B
David Vlček: Už před cestou do Hulína jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. Odjížděli jsme totiž hodně oslabení a s tím, že musejí hrát v základní sestavě minimálně 3 dorostenci, kteří dopoledne hráli své utkání. Těmto hráčům patří velký dík za obětavost a za to, že je fotbal baví a mají ho rádi. Nakonec jeden z nich byl naším nejlepším hráčem (Petr Rakáš), i když na té pozici hrál poprvé v životě. Zhostil se této funkce bravurně. Také je třeba zmínit, že jsme povolali bývalého skvělého hráče (Ladislav Tesař), aby nám šel vypomoct, neboť nás opravdu nebylo moc. Ten ihned dostal kapitánskou pásku a své pozice si zastal skvěle. Zápas pro nás začal výborně, neboť jsme se hned v úvodu dostali po špatné rozehrávce domácího brankáře do vedení, když se trefil Radim Zápařka. Poté byl zápas vyrovnaný, bez velkých šancí. Domácí vyrovnali z námi přiznaného rohového kopu, kdy dostali míč do branky s velkým štěstím. I v druhém poločase byl zápas vyrovnaný. Domácí se dočkali gólu jakoby z ničeno nic, kdy po faulovém zákroku, který rozhodčí pustil, se domácí dostali do brejku, který využili a dostali se do vedení. Po této brance hosté útočili, ale ne a ne se dostat do zajímavé situace. Domácí mohli své vedení zvýšit, ale nevyužili samostatný únik, kdy se vyznamenal brankář hostí Votja Valenčík a tím podržel hosty ve hře. Nakonec hosté své aktivní hry využili a po faulu na Patrika Rusa kopali penaltu. Tu nejprve střelec (Michal Vymazal) nevyužil, ale z dorážky se už nemýlil. Osobně musím hráče pochválit za přístup i za odvedený výkon. Někteří hráli 2 zápasy v takovém počasí a takovém nasazení, klobouk dolů. Díky jim vezeme z Hulína docela cenný bod, i když si myslím, že jsme měli i tak navíc. Jak se říká, bod z venku je dobrý bod.



Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Slepko [-] - J. Němec [-] (46. D. Drál [-] ) , J. Navrátil [-] , M. Pleva [-] (51. . Bureš [-] ) , J. Vaculík [-] , D. Sedláček [-] , O. Zaoral [-] , M. Pospíšilík [-] , E. Horák [-] , M. Dunda [-] , O. Matula [-]

FC Morkovice B
V. Valenčík [-] - J. Žižka [-] (77. D. Geprt [-] ) , J. Zahradník [-] (46. P. Ospalík [-] ) , L. Tesař [-] , D. Vlček [-] , P. Rakáš [-] (71. D. Jarka [-] ) , D. Rakáš [-] , L. Šipoš [-] , R. Zápařka [-] , P. Rus [-] , M. Vymazal [-]

Hráči zápasu: D. Rakáš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CALETKA Bedřich - CHYTIL Lukáš, SKÁCEL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 18 58:37 35
5 FC Morkovice B 17 60:37 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 19
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku