0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov udržel v Počenicích čisté konto


Branky


45. J. Pavlica (p.) , 52. R. Ponížil , 87. R. Ponížil
3

Slavkov pod Hostýnem přijel do Počenic, které zatím letos neuhrály ani bod a potvrdil roli favorita tohoto zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Od samotného počátku se utkání vyvíjelo velmi vyrovnaně a šance byly na obou stranách a domácí měli dokonce proti favoritovi utkání blíže ke vstřelení gólu, ale bohužel se jim žádná šance proměnit nepovedla. Na samotném konci prvního poločasu ve 45. minutě se gólově zapsal kapitán Slavkova Jiří Pavlica z pokutového kopu a první půle tak skončila za stavu 1:0 pro hosty ze Slavkova.  

Rozhodly dva góly Ponížila

Ve druhém poločase si už hosté hlídali vedení a převzali otěže zápasu do vlastních rukou. Důkazem toho byl i 2. gól Slavkova, kdy v 52. minutě vstřelil gól útočník hostů Radek Ponížil. Hráči Počenice si vytvořili pár slibných šancí, které byly potřebné ke snížení skóre, ale v koncovce jim chyběla kvalita a nepovedlo se jim vstřelit ani jeden gól. Naopak hosté ze Slavkova přidali ještě v závěru ještě jeden gól. V 87. minutě znovu z kopačky Radka Ponížila, který si připsal druhý gól v utkání.

Slavkov pod Hostýnem si tak připsal druhé vítězství v sezóně a zůstáva stoprocentní. Počenice na první body stále čekají a se skóre 3:16 jsou po dvou kolech na samotném chvostu tabulky. příští týden se utkají znova na domácí půdě se soupeři z Břestu. Slavkov odehraje druhé domácí utkání v sezóně, kdy změří síly s rezervou Skaštic.



Ohlasy k zápasu


TJ Počenice - Tetětice
Stanislav Juřena (kapitán): Na úvod musím zdůraznit, že konečné skóre je pro nás opravdu velmi kruté. V tomto zápase jsme na body měli. Po výprasku z Kvasic jsme v týdnu absolvovali blok tří tréninků, kde toho kluci naběhali opravdu hodně, pracovali jsme na taktice, rozebrali herní situace etc. Utkání bylo od počátku vyrovnané a troufnu si říct, že ke gólu jsme měli několikrát blíže my, leč do vedení šli hosté, když klíčový první gól vstřelili z pokutového kopu v samotném závěru první půle. V druhém dějství už hrál Slavkov to co potřeboval. My jsme měli několik závarů, náznaků šancí, ale v koncovce nám scházela potřebná kvalita a možná i kus sportovního štěstí. Bolestná je každá prohra, ale tentokrát se jako tým nemáme za co stydět.




Sestavy


TJ Počenice - Tetětice
M. Molovčák [-] - D. Večerka [-] , V. Zbořil [-] , J. Otevřel [-] (80. M. Klapil [-] ) , O. Jiřík [-] , R. Gazda [-] (61. Z. Šustr [-] ) , O. Novák [-] , O. Novotný [-] (87. L. Molínek [-] ) , L. Niedermertl [-] , F. Zapletal [-] (61. J. Janček [-] ) , S. Juřena [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
J. Čačala [-] - R. Ponížil [-] , . Dolák [-] , A. Čuba [-] (61. M. Žaloudík [-] ) , D. Mrázek [-] , P. Darebníček [-] (87. J. Láník [-] ) , P. Šimčík [-] , M. Kužel [-] (46. A. Bouchalík [-] ) , J. Pavlica [-] , M. Bureš [-] , M. Kopřiva [-] (84. R. Němec [-] )

ŽK: 86. V. Zbořil - 60. R. Ponížil .
Hráči zápasu: R. Ponížil , J. Pavlica .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BRTNÍČEK Miloslav - HRUŠÁK Josef (N), URBAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 16 63:26 38
2 Žeranovice 17 50:33 36
3 Rymice 17 52:27 35
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 22
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku