3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra domácích Počenic


Branky


5

Počenice přivítaly doma Břest a připisují si první body v sezóně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Udeřil domácí kapitán

Do Počenic přijelo mužstvo Břestu, které v této sezóně zatím zapsalo pouze jeden bod a tak se setkaly dva trápící se týmy. Utkání bylo atraktivní a šance se střídaly na obou stranách. První gól se ovšem povedlo vstřelit domácím, když Novotný vybojoval míč v rohu velkého vápna, míč předal kapitánu Juřenovi, a domácí se tak v 39. minutě dostali do vedení 1:0. Domácí drželi své vedení a do změny stran už se nic zásadního v zápase nestalo.   

Rozhodl samotný závěr

Do druhé části zápasu vstoupili hráči Břestu aktivněji a vytvořili si několik slibných šancí, domácí ale držel brankář Tesák a až do 60. minuty se nejtěsnější možný náskok domácím dařilo udržet. Právě v 60. minutě se ale ve vápně nejlépe zorientoval hráč Břestu Miklík a míč uklidil do branky. Skóre tak bylo srovnané 1:1. V 80. minutě šel po taktickém do sprch Vladimír Zbořil, který viděl červenou kartu a domácí se tak dostali do prekérní situace, kdy se museli soustředit hlavně na udržení vyrovnaného stavu, ale i přesto, že hráli v deseti, tak se dostali do útočných šancí a v 89. minutě se dostali domácí hráči z Počenic do vedení po centru Nováka, který si našel Bleša a domácí tak vedli 2:1. Tím ale zápas ještě nekončil. Hned minutu poté se totiž dostal k míči znovu Bleša, který vyslal kolmici na Ondřeje Jiříka, ten obešel brankáře, který proti němu vyběhl a domácí tak mohli slavit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Počenice - Tetětice
Stanislav Juřena (kapitán): V utkání s Břestem jsme chtěli vsadit na atributy, které nás zdobily v minulém domácím zápase: pracovitost, obětavost, nasazení a soudržnost. Taktikou nepříliš svázané střetnutí mělo od začátku grády a šance se střídaly na obou stranách. Důležitou první branku se podařilo vstřelit nám, Novotný vydřel v rohu velkého vápna míč a předložil jej Juřenovi, který se v zakončení nemýlil. Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté a několikrát naší obraně zle zatápěli, naštěstí nás podržel Tesák. Skóre se měnilo po hodině hry, kdy trma vrma kolem Tesákovi brány resultovala ve vyrovnání. V 80. minutě byl po taktickém faulu vyloučen pilíř naší obrany Zbořil a ústředním motivem se rázem zdálo býti – vytěžit alespoň bod. Ke strhujícímu závěru však zavelel Bleša, který nejprve hlavou zužitkoval přesný centr Nováka a minutu na to oslovil průnikovou přihrávkou našeho sprintera Jiříka, který potrestal vyběhnuvšího gólmana a učinil tak definitivní tečku za naší výhrou. Práce v tréninku se začíná ukazovat a pokud udržíme nastolený trend, v soutěži rozhodně nebudeme hrát druhé housle.




Sestavy


TJ Počenice - Tetětice
L. Tesák [-] - J. Otevřel [-] (75. M. Barnet [-] ) , O. Jiřík [-] , J. Janček [-] (75. M. Klapil [-] ) , O. Novotný [-] , D. Večerka [-] (81. F. Klech [-] ) , S. Juřena [-] , F. Zapletal [-] , O. Novák [-] , V. Zbořil [-] , M. Bleša [-]

Břest
D. Valoušek [-] - M. Máša [-] (65. J. Hrabal [-] ) , P. Miklík [-] , Z. Daněk [-] , R. Karamon [-] , T. Trlica [-] , J. Štauber [-] , M. Salajka [-] , Š. Konečný [-] , L. Horák [-] , D. Hudeček [-]

ŽK: 55. D. Večerka , 71. J. Otevřel - 34. R. Karamon , 43. Z. Daněk . ČK: 80. V. Zbořil .
Hráči zápasu: M. Bleša .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: MUCHA Pavel - GREPL Jan (N), HRUŠÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 18 58:37 35
5 FC Morkovice B 17 60:37 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 19
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku