Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Němčice v Počenicích nedostaly ani gól


Branky


7

Němčice po domácí výhře s Kvasicemi chtěly navázat na skvělý výsledek a to se jim povedlo, když v Počenicích vyhrály 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól

Hosté z Němčic byli skvěle naladěni po tom, co doma deklasovali rezervu Kvasic 6:2 a do Počenic si přijeli pro body. Hned od začátku utkání byli více na míči, dařilo se jim kombinovat a velice brzo se dokázali i prosadit. V 7. minutě se po nenápadné akci dokázal prosadit Radim Darebníček a skóre tak bylo 1:0 pro hosty. Pak se hra poměrně srovnala, hrálo se opatrně, diváci mohli vidět spoustu soubojí uprostřed hřiště a do nějaké větší šance se nedostal ani jeden z týmů. Ještě do poločasu ale dostali domácí příležitost vyrovnat skóre zápasu na 1:1, když sudí odpískal penaltu po faulu na Ondřeje Novotného. Tento pokutový kop ale domácí neproměnili a skóre tak zůstalo na stavu 1:0 pro Němčice. Skóre se už do poločasu neměnilo, protože ani jednomu z týmů už se nepodařilo skórovat a ani jeden z týmů se do žádné větší šance nedostal.

Další dva góly do sítě Počenic

Ani ve druhém poločase nebyl na zápas zrovna skvělý pohled a dále se pokračovalo ve velice bojovné a soubojové hře. Domácí se hnali za vyrovnáním, snažili se dotlačit soupeře k chybám, ale do útoku byli naprosto neškodní a Němčice v klidu hájily jednogólový náskok. Ten ale brzy hráči hostů změnili, když po další chybě v obraně skóroval Milan Roubalík a už byl náskok dvougólový. Hosté měli možnost dát třetí gól, ale nařízený pokutový kop stejně jako jejich soupeř z Počenic neporoměnili a skóre zůstávalo 2:0. Až v úplném závěru, v 89. minutě, navýšil na 3:0 Lukáš Lejsek a zpečetil výhru hostů. Počenice tak znovu zůstávají bez bodů a bojují na samotném chvostu tabulky. Němčice podruhé v řadě vyhrály a patří jim už 6. místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Počenice - Tetětice
Stanislav Juřena (kapitán): Úvod zápasu vyšel lépe hostům z Němčic a brzy se ujali vedení z poměrně nenápadné akce. Chvíli na to šel fotbal stranou, po nekontrolovaném pádu Jiříka nám všem zatrnulo, naštěstí by měl být Ondra brzy v pořádku. Ještě do poločasu jsme mohli a měli srovnat krok, ale pokutový kop nařízený po faulu na Novotného, zůstal pohříchu neproměněn. Druhá půle, stejně jako celé utkání, nepřinesla žádnou strhující podívanou, náš tlak byl bezzubý a Němčice v podstatě jen vyčkávaly. V momentě kdy přidali hosté druhou a nutno konstatovat, opět lacinou branku, bylo rozhodnuto. Lapenou penaltou se ještě zaskvěl Tesák. Dominuje zklamání, body jsme Němčícím doslova odevzdali, chyběl týmový duch, bojovnost, chuť se o výsledek porvat. Pokud chceme v soutěži pravidelně bodovat, bez těchto základních atributů to rozhodně nepůjde. Neskládáme však zbraně, zápasů je před námi spousta. V týdnu si zápas zhodnotíme a dobře se připravíme na další utkání na půdě Žalkovic.




Sestavy


TJ Počenice - Tetětice
L. Tesák [-] - T. Vilím [-] (75. M. Klapil [-] ) , O. Jiřík [-] (11. R. Gazda [-] ) , Š. Lejsal [-] (67. Z. Šustr [-] ) , O. Novotný [-] , V. Zbořil [-] , L. Niedermertl [-] , S. Juřena [-] , F. Zapletal [-] , O. Novák [-] , M. Bleša [-]

TJ Sokol Němčice
D. Vajda [-] - M. Zavadil [-] , M. Olša [-] (65. L. Lejsek [-] ) , T. Císař [-] , D. Holý [-] (46. A. Hamrla [-] ) , R. Darebníček [-] (46. R. Darebníček [-] ) , L. Sklenář [-] , L. Batoušek [-] , S. Kadlec [-] (76. V. Kříž [-] ) , J. Zlámal [-] , M. Roubalík [-] (74. A. Vymětal [-] )

ŽK: 35. T. Vilím , 51. V. Zbořil , 81. F. Zapletal .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: MUCHA Pavel - GREPL Jan (N), HRUŠÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 18 58:37 35
5 FC Morkovice B 17 60:37 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 19
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku