3:2
(2:0)
56. D. Sedláček
75. M. Pleva (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rymice stále zůstávají neporaženy


Branky


6. J. Hejkerlík , 27. M. Měrka , 83. M. Měrka - 56. D. Sedláček , 75. M. Pleva (p.)
7

Rymice uvítali na své půdě Hulín po první ztrátě bodů v soutěži se Žalkovicemi a spravili si náladu po výhře 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Domácí v minulém kole poprvé ztratili body po bitvě v Žalkovicích a chtěli si v domácím zápase spravit chuť. Hulínu se moc v posledních zápasech nedařilo a potřebují body, protože spadli do druhé poloviny tabulky a snažili se urvat aspoň bod v Rymicích. Domácím se podařilo do zápasu vstoupit velice dobře, když hned v 6. minutě šli do vedení, když záložník Hejkerlík dostal míč na kraji šestnáctky a poslal tvrdou střelu k tyči a gólman hostů neměl šanci, a tak šly Rymice do vedení 1:0. Poté se na 20 minut hra uklidnila, vyrovnala. V 27. minutě ovšem po druhé v zápase udeřili domácí, když se k míči dostal Marek Měrka a poslal míč do sítě. Dále se v první půli už moc nestalo a spíš probíhaly souboje uprostřed hřiště, hra byla velmi vyrovnaná. do šaten se tedy šlo za skóre 2:0 pro domácí.

Přišlo srovnání, ale domácí si body nenechali vzít

Po změně stran převzal otěže zápasu Hulín a hnali se za otočením zápasu. Byli odvážní, tvořili na útočné polovině, drželi míč. V 56. místu se k míči na hranici vápna dostal k míči Daniel Sedláček, který měl dost času na zakončení a střelou k levé tyči snížil stav zápasu na 2:1. Hulín se tlačil za vyrovnáním, domácí ztráceli pevnou půdu pod nohama a v 74. minutě dokázali hosté ze svého tlaku vytěžit pokutový kop po faulu brankáře domácích. Míč si vzal Michal Pleva a z penaltového puntíku srovnal na 2:2. Poté se ale domácí vzpamatovali a v 83. minutě se po skvělém centru z pravé strany od Čady dostal k míči znovu Marek Měrka a hlavou uklidil míč do sítě. Domácí tak vedli 3:2. Pak už si domácí zkušeně pohlídali koncovku a ze zápasu odcházejí s plným počtem bodů. Oba týmy předvedly sympatický a bojovný výkon, ale vyhrát může jen jeden.



Ohlasy k zápasu


Rymice
Marek Oral (trenér): Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře kdy hned v 6. minutě dostal Hejkerlík míč z pravé strany na úrovni 16ky a prudkou, přízemní, tvrdou střelou k levé tyči otevřel skóre na 1:0. Poté se hra poněkud uklidnila. Ve 27. minutě se do šance dostal Měrka a zvýšil na 2:0. Do konce prvního poločasu už žádná větší šance ani na jedné straně neproběhla. V druhém poločase postupně převzal iniciativu Hulín, který neměl co ztratit. Byl jistější na míči, lépe kombinoval a byl odvážnější na útočné polovině. Byl také důraznější v osobních soubojích, naopak my jsme byli všude o krok později. V 56. minutě se na hranici 16ky k míči dostal Sedláček, který měl v takovém prostoru až přiliš mnoho času a poslal míč k levé tyči a snížil stav na 2:1. Hosté začínali být nebezpěční, což jim umožňovala i naše zbrklost a nervozita na míči. V 74. minutě se po naší nedbalosti a laxnímu návratu dostal mezi stopery hráč Hulína až kousek k našemu brankáři, který se rozkročil, hráč Hulína přes něj přepadl a rozhodčí tak zapískal penaltu. Tu Hulín proměnil a srovnal tak stav na 2:2. Poté jsme naštěstí opět začali hrát a v 83. minutě se dostal k míči na pravé straně Čada, sekl si míč na levou nohu a odcentroval na zadní tyč, kde se skvělým náběhem k hlavičce dostal Měrka a zvýšil skóre na 3:2 pro nás. Poté jsme zápas už dohráli bez větších komplikací. Za druhý poločas jsme si tedy nejlepší známku nezasloužili, ale je potřeba říct, že naopak za reakci na srovnávací gól Hulína, kdy jsme se nevzdali a nespokojili s remízou, si hráči zaslouží uznání. 3 body s kvalitním soupeřem tak bereme všema deseti a jsme rádi, že jsme tento těžký zápas nakonec dotáhli do vítězného konce.




Sestavy


Rymice
M. Krejčí [-] - J. Hejkerlík [-] (65. R. Matuška [-] ) , M. Měrka [-] , T. Marek [-] (56. Č. Čada [-] ) , J. Blažek [-] (75. P. Plhal [-] ) , D. Ševčík [-] , D. Paták [-] , D. Mlčák [-] , R. Doležel [-] , J. Ševčík [-] , M. Bačík [-]

SK Spartak Hulín
J. Slepko [-] - M. Karamon [-] , . Bureš [-] (72. E. Horák [-] ) , D. Sedláček [-] (84. D. Drál [-] ) , J. Pastrnek [-] , M. Pleva [-] , J. Navrátil [-] , M. Pospíšilík [-] , J. Vaculík [-] , J. Barták [-] , O. Matula [-]

ŽK: 31. D. Paták , 48. M. Měrka - 77. J. Vaculík .
Hráči zápasu: D. Ševčík , M. Měrka .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: CALETKA Bedřich - KAŇA Jiří (N), ČELŮSTKA Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 18 58:37 35
5 FC Morkovice B 17 60:37 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 19
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku