Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kvasic nestačila na Hulín


7

Hulín na své půdě přivítal B tým Kvasic a všechny body zůstávají v Hulíně po vítězství domácích 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení až ke konci poločasu

Hulín čekal doma další složitý zápas, když k nim přijeli hosté z Kvasic a všichni věděli, že je nečeká nic lehkého. Hráči Kvasic se snažili hrát kombinačně a využívat své rychlé krajní hráče a skrz ně se dostávat do šancí. Domácí naopak sázeli na snadnou hru ze zajištěné obrany a posílali dlouhé míče za obranu soupeře, aby rychlý útočník utekl obráncům a dělal obraně Kvasic potíže. Domácí snadno těžili ze zbytečných chyb hostů a dostávali se velice snadno do šancí. Hráčům Kvasic se dařilo tyto dlouhé nákopy zachytávat a inkasovali v první půli pouze jednou. A to v 37. minutě, když domácí zahrávali rohový kop a po šťastném odrazu se k míči dostal Jakub Navrátil a uklidil míč do sítě. Do poločasu už se ale skóre neměnilo a do šaten se tedy šlo za skóre 1:0 pro domácí.

Gólová druhá půle

Domácí vletěli do druhého poločasu naprosto skvěle a hned ve 46. minutě navýšili svůj náskok na 2:0, když se hostům nepodařilo zachytit náběh mladého křídla Dominika Drála a tento hráč ročníku 2006 obešel brankáře a uklidil míč do prázdné branky. Hráči Kvasic se čím dál víc tlačili dopředu, aby alespoň snížili a ještě se dostali do zápasu, ale právě to je stálo další obdrženou branku a to konkrétně v 71. minutě, když si hosté nepohlídali Daniela sedláčka a ten šel sám na brankáře a nekompromisně uklidil míč do branky. V 75. minutě se povedlo hostům alespoň snížit na 3:1 po gólu Romana Šupčíka. V 82. minutě ještě navýšil na 4:1 František Horáček a zápas tedy skončil v poměru 4:1 a domácí si odnáší další tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu



FC Kvasice B
Matěj Reiskup (trenér): Na velkém hřišti v Hulíně jsme se snažili hrát kombinačně a využívat rychlé kraje. Soupeř naopak veškeré útoky vedl velmi jednoduše - dlouhým nákopem na útočníky. Využíval ovšem našich chyb ať už v rozehrávce nebo zbytečně ztracených míčů při soubojích a ihned po ztrátě zkoušel vysunout útočníky již zmíněnými dlouhými nákopy. V první půli se nám tyto náběhy celkem dařilo zachytávat. Inkasovali jsme ale smolně po rohovém kopu, kdy se po nepředvídatelném odrazu míče nejlépe zorientoval domácí hráč a uklidil míč do sítě. V druhé půli jsme ale hned první soupeřův zmíněný náběh nezachytili a pak už se nám těžce zápas dotahoval. Snažili jsme se útočit ve více lidech, což neslo zvýšené riziko v obraně, které opět domácí využili a přidali další branky. My jsme jen korigovali po jednoduché akci R.Šupčíkem.



Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Hlobil [-] - D. Drál [-] (54. J. Koplík [-] ) , J. Navrátil [-] , . Bureš [-] (75. F. Horáček [-] ) , D. Sedláček [-] , J. Pastrnek [-] , M. Pleva [-] , M. Pospíšilík [-] , O. Matula [-] (86. M. Jurášek [-] ) , J. Barták [-] , V. Ondrejec [-]

FC Kvasice B
J. Oblouk [-] - J. Struška [-] (67. M. Unger [-] ) , P. Ambruz [-] (67. L. Foltýn [-] ) , A. Kochaníček [-] , R. Pospíšil [-] (76. M. Koplík [-] ) , M. Samohýl [-] , J. Bartoník [-] , J. Hora [-] (82. O. Klesnil [-] ) , M. Reiskup [-] , R. Šupčík [-] (82. T. Samohýl [-] ) , J. Ševela [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOPŘIVA Jan - DUNDOVÁ Miroslava (N), DANĚK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Josef Ján Horký

Expert: Hynek Netopil
Tip experta: výhra domácích

Hulín doma zabere a vyhraje s Kvasicemi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 18 58:37 35
5 FC Morkovice B 17 60:37 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 19
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku