Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Němčice pokračují ve vítězné sérii


4

Němčicím se povedlo vyhrát 3 zápasy v řadě a chtěly přidat další výhru a to se jim povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němčice šly do vedení

V tomhle derby mezi domácími Pravčicemi a hostujícími Němčicemi jsme od začátku mohli vidět velmi vysoké tempo, ale i spoustu nepřesností, hlavně ze strany hostujícího týmu. Dělali spoustu chyb a nabízeli tak hráčům Pravčic spoustu prostoru na vytvoření slibných gólových příležitostí. Do 20. minuty se dařilo domácím být hodně na míči, tlačit soupeře, prostě byli lepším týmem na hřišti. Svoje šance však neproměnili, a tak se k otěžím zápasu dostali také hosté. Ve 28. a 35. minutě se dostal do dobrých šancí Darebníček, své šance však spálil. Jedna ze střel dokonce skončila na břevně, ale ve 40. minutě se již síť rozvlnila po pěkné kombinaci Němčic, k míči se dostal znovu Roman Darebníček a poslal střelu na vzdálenější tyč a brankář zůstal bez šance. Hosté tak šli do vedení 1:0 a skóre se do poločasu nezměnilo.

Vyrovnaný druhý poločas

Do druhé půle vstoupili skvěle hosté, dařilo se jim být více na míči, vyhrávat osobní souboje, dostávali se i do šancí. Proměnit se jim jednu z nich podařilo ale až v 57. monutě, a to znovu z nohy Radima Darebníčka, který odehrál skvělý zápas. Vymětal vystřelil na bránu, střela ale skončila jen na břevně, míč se ale odrazil přímo k Darebníčkovi a ten míč uklízel do prázdné branky. Němčice tak vedly už o 2 góly, ovšem s ubíhajícím časem se čím dál víc dostávali do hry domácí a jejich tempo se stupňovalo. Do dobré šance se dostali v 77. minutě, když obraně utekl střelec hattricku z minulého kola Dominik Svrček, a tím snížil na 2:1. Ke srovnání se už však domácí borci nedostali a zápas tak skončil 2:1 pro hosty a ti si domů do Němčic odváží tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Němčice
Vít Tkadlčík (trenér): Prvních dvacet minut utkání jsme byli lepším týmem a vytvořili si brankové příležitosti, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit. Němčice následně přebraly otěže zápasu a přehrávali nás svou kombinační hrou, která vyústila v branku těsně před odchodem do šaten. Vstup do druhé půle byl z naší strany opět velmi dobrý ale neefektivní oproti tomu soupeři vyšel protiútok, a po střele, kterou gólman dokázal vyrazit tak Darebníček již doklepnul do brázdné brány. Nakonec se i nám podařilo dát branku po individuální akci Svrčka středem obrany soupeře. Bohužel vyrovnávací branku jsme již nedokázali vstřelit. Musím celý tým pochválit za bojovný výkon proti vítězi minulého ročníku Okresního přeboru.



Sestavy


Pravčice
F. Bucha [-] - K. Tobolík [-] , M. Želizňák [-] , O. Timan [-] , A. Novák [-] - O. Janováč [-] , J. Miklík [-] , D. Jetelina [-] (75. A. Bucha [-] ) , D. Zapletalík [-] , J. Petřík [-] - D. Svrček [-]

TJ Sokol Němčice
D. Vajda [-] - M. Zavadil [-] , V. Kříž [-] , A. Vymětal [-] (61. D. Holý [-] ) , A. Hamrla [-] (87. L. Lejsek [-] ) , R. Darebníček [-] , L. Sklenář [-] , L. Batoušek [-] , S. Kadlec [-] , R. Darebníček [-] , T. Císař [-]

ŽK: 84. O. Janováč , 93. A. Novák - 88. L. Lejsek , 92. T. Císař .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: ZÁVOJSKÝ Oldřich - SKYBA Vlastimil, DAREBNÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Josef Ján Horký

Expert: Stanislav Juřena
Tip experta: remíza

Pravčice se v nové sezóně herně výrazně zvedly a na domácím hřišti s Němčicemi neprohrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku