Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov potrápil favorita, ten si však odnáší tři body i tak


Branky


5

Slavkov sice o poločase prohrával pouze o jediný gól, ve druhé půli však dominovali hosté z Rymic a odvaží si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na brzký gól domácích dokázali hosté zareagovat

Domácí Slavkov vstoupil do zápasu naprosto skvěle, když se jim podařilo hned ve druhé minutě zápasu skórovat a to po chybě Rymic v kombinaci, když se dostali domací do rychlého protiútoku a Jiří Pavlica rázem stál tváří v tvář gólmanovi, situaci vyřešil skvěle a dokázal vstřelit první branku zápasu. Po tomto gólu začali hrát hosté z Rymic skvělý fotbal. Dařila de jim kombinační hra, bylo jich plné hřiště a gól byl cítit ve vzduchu. Ten přišel, a to ve 21. minutě, když Měrka poslal kolmici mezi obránci přímo na Jakuba Blažka a ten svůj samostatný únik s chladnou hlavou zakončil gólem. Skóre tak bylo rázem srovnané a tento gól ještě nakopl Rymice, aby dál pokračovaly v útočném snažení. Na druhý gól hostů jsme nemuseli čekat ani 10 minut a ve 30. minutě zápasu Rymice otočily stav utkání na 2:1, když poslal střelec první branky Blažek přízemní centr před bránu na Jaromíra Hejkerlíka, který uklidil míč do branky soupeře a hosté se dostali do vedení. A to nebylo vše! Hosté hned 7 minut po tomto gólu, který znamenal obrat, skórovali potřetí. Tentokrát se podruhé v zápase prosadil Jakub Blažek a hosté tak měli pohodlné dvougólové vedení. Ovšem domácí na tohle dokázali zareagovat a ještě do poločasu se jim podařilo snížit stav utkání na 2:3, a to z nohy Radka Ponížila, který se dostal k míči díky dobrému pressingu, který on a jeho spoluhráči předvedli. Obránci Rymic se snažili vyřešit situaci konstruktivně a dostat se z těžké situace tak, aby zůstali na míči. To se jim ale bohužel vymstilo a pravě Ponížil tedy snižoval na 2:3. Do poločasu už se skóre neměnilo a týmy šly do kabin za příznivějšího stavu pro Rymice.

Rymice už jen navíšily své vedení

Do druhé půle zápasu vstoupili velice aktivně hosté a chtěli pokračovat v předváděné hře z prvního poločasu. Byli více na míči, v osobních soubojích byli důraznější, neztráceli míč špatnými nahrávkami a prokazovali své předpokládané kvality. Domácí se snažili hrozit z protiútoků, ovšem všechny dlouhé míče za obranu hned zachytávali stopeři a nepustili domácí k žádné šanci, ze které by mohli vyrovnat. Domácí také držel skvělými zákroky brankář Čačala, který zastavil nejednu střelu, která na něj letěla a dařilo se mu držet naději, že by mohli domácí ještě srovnat, popřípadě otočit zápas. Bohužel pro ně ale byla obrana Rymic důsledná a i ofenzivní hráči se činili. V 85. minutě totiž čtvrtý gól Rymic přidal Marek Měrka po stříleném centru od skvěle hrajícího Blažka, který Měrka tečoval a míč byl počtvrté v síti Slavkova. Pátou trefu hostů přidal ještě v samotném závěru Blažek, který tím završil hattrick a v tomto zápase si tak připsal 3 góly a ještě 2 asistence k tomu, opravdu výborný výkon od tohoto mladého hráče Rymic. Rymice hlavně díky němu tak znovu vyhrály a drží se na druhé příčce v tabulce.



Ohlasy k zápasu



Rymice
Marek Oral (trenér): Úvod zápasu nam nevyšel, kdy jsme po ztrátě míče dostali z následného brejku gol. Poté jsme se postupně dostávali do zápasu a začali jsme dominovat. Začali jsme si tvořit šance a následně vyrovnali ve 21. minute, kdy Měrka vysunul Blažka, který míč poslal k levé tyči. Náš výkon se postupně stále zlepšoval a soupeře jsme k ničemu nepouštěli. Postupně jsme výsledek obrátili na 1:3 nejdřív Hejkerlíkem a následně znovu Blažkem. Bohužel pred koncem poločasu jsme chybovali v rozehrávce a soupeř snížil na 2:3. Nutno říct ale, že hráči se snažili dostat ze složité situace konstruktivně a fotbalově, a takovéto chyby se v tomto riziku proste stávají. Druhý poločas byl z naší strany dobrý. Hře jsme dominovali a postupně si tvořili šance. Výborně chytající brankář Čačala ale skore držel na dostřel. Povedlo se až ke konci zápasu, kdy se trefil Měrka po přihrávce od Blažka a tento gól zápas definitivně rozhodl. Poslední úpravu skóre poté přidal znovu Blažek, který tak završil svůj hattrick. Celkově pro nás tento zvládnutý zápas znamená hodně, jelikož i na složitém terénu se hráči snažili a dařilo se jim ovládnout hru, kombinovali po zemi a hráli odvážně, takže výsledek a především výkon z dnešního zápasu je velmi pozitivní.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
J. Čačala [-] - J. Ondrůšek [-] (79. A. Bouchalík [-] ) , P. Krajcar [-] , A. Čuba [-] (58. . Dolák [-] ) , R. Ponížil [-] , M. Kužel [-] , P. Darebníček [-] , D. Mrázek [-] , J. Pavlica [-] , M. Bureš [-] , M. Kopřiva [-]

Rymice
M. Krejčí [-] - D. Mlčák [-] , T. Petrskovský [-] , J. Ševčík [-] (87. R. Machovský [-] ) , J. Blažek [-] , M. Měrka [-] , J. Hejkerlík [-] (79. R. Doležel [-] ) , T. Marek [-] (76. O. Sklenář [-] ) , D. Paták [-] , R. Matuška [-] , D. Ševčík [-]

ŽK: 75. M. Bureš , 77. R. Ponížil - 75. J. Blažek , 81. D. Ševčík , 84. R. Doležel .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KOPŘIVA Jan - URBAN Josef (N), MĚRKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:11

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku