0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 15:30

1.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jalubí se na půde Kněžpole moc šancí nedávalo. O to více je výhra cennější


Branky


6

Hostující mužstvo se po minulém kole zvedlo a ze hřiště Kněžpole veze 3 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali v prvním poločase dvě branky, ale vinou ofsajdu jim nebyly uznány

V prvním poločase padly hned dvě branky. Podařilo se je vsítit fotbalistům Kněžpole, bohužel pro ně, ani jedna nebyla z důvodu ofsajdu uznána. Nakonec se neujaly ani jiné šance obou týmů a tak se nemohl nikdo divit, že žádná oficiální branka nepadla. Do kabin tak šly oba týmy za stavu 0:0. 

Hostům to nakonec vyšlo

Hostující mužstvo se více a více osmělovalo na hřišti a jeejich šance na skórování přibývaly. Jedna taková se ujala. Čagánek pláchl domácí obraně a nejprve však trefil pouze domácího brankáře. K jeho smůle se však míč odrazil zpět k Čagánkovi, který tak doklepl do prázdné branky. Domácí měli taky svoje šance, ale vždycky ztroskotaly na umění hostujícího brankáře. A když se neujala ani střela exligisty Valenty, která skončila na břevně, mohli se hostující fotbalisté radovat ze 3 bodů. 



Ohlasy k zápasu



SK Jalubí
Filip Grebeníček: Do zápasu jsme šli opět v jiné sestavě a navíc i s jiným rozestavením, které nám moc nepasovalo. Domácí dali v první půlce dvě branky, ale ani jedna kvůli ofsajdu neplatila. Do druhé půle jsme chtěli přidat na pohybu a zlepšit mezihru, což se nám dařilo asi i díky slabé fyzičce domácích, kteří s přibývajícími minutami přicházeli viditelně o sílu a tím i o kvalitu.



Sestavy


TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - R. Šimík [-] , T. Hubáček [-] , A. Maršálek [-] , V. Valenta [-] , J. Fránek [-] , F. Jančík [-] , J. Vychodil [-] , T. Večeřa [-] , V. Remeš [-] , R. Šopík [-]

SK Jalubí
L. David [-] - P. Horák [-] , M. Zapletal [-] , P. Klajn [-] , A. Čagánek [-] , M. Večeřa [-] , P. Dobiáš [-] , D. Dobiáš [-] , L. Mach [-] , J. Gajdošík [-] , Z. Trefilík [-]

ŽK: 62. A. Čagánek , 90. P. Dobiáš .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - VACULA Jaroslav, SAITZ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Feriis Sánchez
Tip experta: výhra domácích

Domácí sice chytali v poháru výprask od Huštěnovic, ale myslím si, že mají kvalitnější mančaft než hosté a tudíž doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza